Împiedicatul de Biden a căzut iarăși pe scările avionului, de data asta cand părăsea Polonia de la Summitul B9. Semn rău! VIDEO

Postat la: 23.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Împiedicatul de Biden a căzut iarăși pe scările avionului, de data asta cand părăsea Polonia de la Summitul B9. Semn rău! VIDEO

Președintele Biden a avut din nou probleme în a-și păstra echilibrul miercuri, când s-a împiedicat pe scările avionului Air Force One în timp ce se întorcea acasă din Polonia.

Biden, în vârstă de 80 de ani, a căzut în față la jumătatea scărilor avionului în timp ce încerca să se îmbarce pe aeroportul Chopin din Varșovia. Președintele s-a ridicat repede și a continuat până la ușă, făcând un salut rapid cu mâna înainte de a intra în cabina avionului. Președintele Biden pleacă din Polonia după ce a marcat prima aniversare a invaziei din Ucraina, notează NY Post.

Aceasta nu este prima dată când președintele se împiedică urcând scările. Este cel puțin a treia oară când președintele a căzut în timp ce încerca să urce la bordul Air Force One. În martie 2021, Biden s-a împiedicat de două ori înainte de a se lovi de punte în timp ce încerca să plece spre Georgia. La vremea respectivă, secretarul adjunct de presă de atunci al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a dat vina pe o rafală de vânt inoportună pentru căzătura prezidențială.

În luna mai a anului trecut, Biden a părut să își piardă pentru scurt timp echilibrul în timp ce urca treptele Air Force One de la baza Andrews Air Force în drum spre Illinois. Cu acea ocazie, comandantul-șef s-a prins la timp pentru a preveni o cădere și a apucat strâns balustrada cu mâna dreaptă în timp ce se îndrepta spre avion. În luna următoare, președintele s-a clătinat din nou în timp ce urca treptele înainte de a zbura spre Los Angeles pentru a participa la Summitul Americilor - și pentru a înregistra un interviu cu "Jimmy Kimmel Live".

Președintele a făcut un salut rapid cu mâna după ce a căzut. Biden trebuia să se întoarcă la Washington miercuri seară, după o vizită de trei zile în Europa de Est pentru a marca aniversarea invaziei Rusiei în Europa, subliniată de vizita surpriză de luni la Kiev. Mai in gluma, mai in serios, diversi comentatori ai evenimentului au apreciat ca este "un semn rău!" după o reuniune de război, adaugand ca urmeaza "vremuri grele"...

Fiind cel mai vârstnic președinte din istorie, poticnelile lui Biden au fost folosite de republicani ca dovadă că nu este nici fizic, nici psihic apt pentru această funcție. După ce Biden a fost supus unui examen fizic săptămâna trecută, medicul Casei Albe, Kevin O'Connor, a notat într-un raport de cinci pagini că președintele are un mers rigid din cauza unei "artrite semnificative la nivelul coloanei vertebrale, o ușoară artrită post-fracturare a piciorului și o ușoară neuropatie periferică senzorială a picioarelor".

loading...
PUTETI CITI SI...