Ministrul Sănătății din Germania vrea recunoașterea imediată a dezastrului cauzat de vaccinul anti-Covid și despăgubirea victimelor!

Postat la: 14.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul Sănătății din Germania vrea recunoașterea imediată a dezastrului cauzat de vaccinul anti-Covid și despăgubirea victimelor!

Ministrul federal al Sănătății din Germania, Karl Lauterbach, a promis ajutor pentru persoanele cu leziuni pe termen lung din cauza unei infecții Covid-19 sau a vaccinării.

Ministerul va pune la punct un program în care vor fi examinate consecințele "Long Covid" (Covid lung) și "Post Vac" (daunele vaccinării) și va fi îmbunătățită îngrijirea celor afectați, a spus politicianul SPD duminică seară la postul ZDF.

„Acesta este un program pe care vreau să-l lansez cât mai curând posibil. Suntem în negocieri bugetare pentru acești bani. Vrem, de asemenea, conectarea în rețea a experților în acest domeniu, astfel încât probabilitatea unei terapii bune să crească", a spus Lauterbach.

Lauterbach a spus că consecințele pe termen lung ale vaccinării anti-Covid19 ar trebui recunoscute mai repede. În același timp, el a subliniat că daunele severe ale vaccinării sunt foarte rar declarate - conform datelor de la Institutul responsabil Paul Ehrlich (PEI) și de la autoritatea europeană de aprobare, mai puțin de una din 10.000 de vaccinări duce la astfel de efecte grave. Deoarece tabloul clinic devine din ce în ce mai clar, trebuie să fie posibil ca cei afectați să fie identificați și ajutați mai rapid pe în viitor.

Pe baza contractelor UE cu producătorii de vaccinuri, statul este răspunzător pentru daunele aduse vaccinului, a subliniat Lauterbach. Este totuși „valoros" dacă participă companii. „Pentru că profiturile au fost exorbitante. Și deci acesta ar fi de fapt mai mult decât un gest bun, dar ne-am putea aștepta."

loading...
PUTETI CITI SI...