Mesajul cinic scris partenerei de criminalul din Arad după ce i-a ucis fetița: "Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine"

Postat la: 02.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Mesajul cinic scris partenerei de criminalul din Arad după ce i-a ucis fetița:

Florin Beniamin Crișan, tânărul acuzat că a ucis-o pe Antonia, fetița de doar patru ani și jumătate din Arad, a avut atâta cinism încât i-a transmis iubitei sale un mesaj de dragoste la doar câteva ore după ce îi omorâse copilul.

"Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine... a fost și este ce-a mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecți, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea ", este mesajul postat de Beniamin Crișan pe pagina sa de Faceboook, duminică 31 octombrie, la ora 23.34. Trecuse doar o zi de la momentul în care bărbatul i-a curmat viața fetiței iubitei sale, într-un acces de furie.

Femeia se afla în spital, la maternitate, unde se internase de la înceutul săptămânii trecute pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil al său. Pe Antonia, fetița de patru ani și jumătate, dar și pe fratele său de trei ani îi lăsase în grija iubitului său, tânărul de 23 de ani cu care avea o relație de aproape doi ani. La ora la care Crișan posta mesaje de amor adresate iubitei sale, polițiștii din Arad descoperiseră deja corpul incendiat al Antoniei și făceau cercetări pentru găsirea criminalului. Crișan nu avea cum să nu fie la curent cu noutățile pentru că posturile naționale de televiziunile au intrat în regim de breaking news în repetate rânduri în cursul zilei de duminică pe tema ororii de la Arad.

Bărbatul a fost demascat de către o rudă care a recunoscut chipul Antoniei din portretul dat publicității de către anchetatori care au cerut ajutorul cetățenilor pentru identificarea copilului. Polițiștii au primit informația cu privire la identitatea fetiței, luni 1 noiembrie, puțin după ora 20.00. O oră mai târziu polițiștii îi spărgeau ușa criminalului pe care l-au găsit dormind. Iubita criminalului a fost preluată de către DGASPC Arad. Va rămâne o perioadă în grija statului, împreună cu cei doi copii ai săi, bebelușul abia născut și băiețelul de trei ani. Crișan a fost reținut pentru 24 de ore încă de marți dimineață, iar în cursul zilei urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul și-a recunoscut fapta, dar după o serie de declarații mincinoase.

loading...
PUTETI CITI SI...