Mara Bănică: "Oana Lis a fost internată şi ea de urgenţă din cauza Covid. Sunt în aceeaşi rezervă! Viorel e mai rău. Are si doza booster!"

Postat la: 14.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Mara Bănică:

Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutăţit brusc la doar puţin timp după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar medicii au decis să o interneze şi pe ea în spital, tot la Matei Balş. Iniţial vedeta s-a tratat acasă, asta în timp ce soţul ei se afla sub supravegherea medicilor. Vineri seara, soțul ei, Viorel Lis, a fost oprit la Institutul "Matei Balș", din București. În cele din urmă, Oana a ajuns în aceeaşi rezervă cu soţul ei, Viorel Lis. Amândoi sunt infectați cu virusul Sars-Cov-2.

Buna lor prietenă, Mara Banică, a fost cea care l-a determinat pe Viorel Lis să meargă la spital: „Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!"

Fostul primar al Capitalei spune și el că nu se simte deloc bine, mai ales că mai are o lungă listă de alte afecțiuni. Viorel Lis (77 de ani) a avut prima reacție după ce sâmbătă s-a aflat că este infectat cu virusul Sars-Cov-2. Internat de vineri seara la Institutul Matei Balș din Capitală, el a făcut și primele declarații de pe patul de spital. "Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r. Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții", a spus Lis.

 

loading...
PUTETI CITI SI...