Luptătorul de K1 Daniel Ghiță despre protestele din Olanda: "Oamenii sunt împușcați pe străzi. La noi, Iohannis ne poate băga pe gât ce vrea!"

Postat la: 22.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Luptătorul de K1 Daniel Ghiță despre protestele din Olanda:

Fostul luptător K1 Daniel Ghiță, în prezent parlamentar PSD, atenționează că dacă românii nu se revoltă împotriva vaccinării obligatorii, libertatea generațiilor viitoare va fi o iluzie. Ghiță prezintă ca exemplu situația din Olanda, țară unde manifestanții sunt împușcați de oamenii legii, pentru că au ieșit în stradă să ceară libertate.

"În Olanda oamenii sunt împușcați de poliție pentru că protestează împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii. Unii au înțeles că li se ia libertatea, li se ia totul, și se luptă să își apere ultimele drepturi. La noi e pace și prietenie, așa că Iohannis ne poate băga pe gât ce vrea el sau ce i se comandă de afară. Mulți nu înțeleg cât de gravă e situația și că, o dată pierdută libertatea, nu ne-o mai dă nimeni înapoi. Ce moștenire le lăsăm copiilor noștri, o lume ca o închisoare, în care oamenii să fie ștampilați și ținuți în lesă ca niște animale domestice? Codul QR ce este dacă nu o formă de a-i însemna pe oameni ca pe vite, care merge la tăiere și care la păscut? Ne vor blestema generațiile viitoare că nu am făcut nimic să le salvăm libertatea și să le lăsăm posibilitatea unei vieți umane. Copiii viitorului se vor naște gata scanați, vaccinați forțat și cu cod obligatoriu, dacă nu facem ceva. Nihil Sine Deo", scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

loading...