La alții e mai rau! Un bărbat a luptat timp de o săptămână cu un urs grizzly într-o cabană

Postat la: 24.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

La alții e mai rau! Un bărbat a luptat timp de o săptămână cu un urs grizzly într-o cabană

Un bărbat din Alaska a fost salvat după ce a supraviețuit atacurilor repetate ale unui urs grizzly. Bărbatul stătea într-o cabană izolată în sălbăticie, lipsită de modalități de contact cu restul lumii, și era „vizitat" constant de animalul sălbatic.

Povestea bărbatului s-a terminat doar după ce un elicopter al pazei de coastă care survola de rutină zona l-a observat cerând cu disperare ajutor. El scrisese mesajul „Ajutați-mă!" pe acoperișul cabanei Bărbatul se afla de unul singur într-o zonă minieră, la 64 de kilometri de orașul izolat Nome, atunci când a întâlnit ursul. Animalul l-a atacat și l-a târât până în zona unui râu. Bărbatul, înarmat cu un pistol a reușit să scape, dar a fost atacat în mod repetat de urs pe o perioadă de o săptămână. Animalul l-a urmărit până în zona unde stătea într-o cabană improvizată.

El spune că ursul se întorcea în fiecare noapte și că a îndurat atacuri repetate pe parcursul unei săptămâni. Personalul din elicopter l-a observat doar după ce pilotul a schimbat traiectoria pentru a evita norii. Când au ajuns la sol, salvatorii l-au descoperit pe bărbat ținând un steag alb. Avea un picior bandajat, iar ușa cabanei fusese distrusă. Rămăsese fără muniție la pistol în încercarea de a alunga atacatorul și era încă în stare de șoc. Urșii grizzly sunt o specie mult mai agresivă și au intrat constant în conflicte cu oameni în zona vestului american.

loading...
PUTETI CITI SI...