Jaf ca-n filme la un aeroport internațional din Moscova: Bărbați înarmați cu mitraliere au furat saci cu 4 milioane de dolari!

Postat la: 10.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Jaf ca-n filme la un aeroport internațional din Moscova: Bărbați înarmați cu mitraliere au furat saci cu 4 milioane de dolari!

Persoane înarmate necunoscute au furat saci ce conțineau 4 milioane de dolari pe Aeroportul Internațional Domodedovo din Moscova, relatează TASS.

„Pe aeroportul Domodedovo, persoane neidentificate înarmate cu mitraliere s-au deplasat până la una dintre ieșiri, unde au sustras saci care conțineau numerar de la doi bărbați. Prejudiciul se ridică la aproximativ 4 milioane de dolari", a declarat o sursă din cadrul forțelor de securitate pentru TASS.

Potrivit acesteia, faptașii au furat și două mașini un model Lexus și o Toyota Land Cruiser cu care s-au deplasat la aeroport, dar au fugit cu un alt autoturism. „În prezent, autorii sunt căutați. Potrivit datelor preliminare, aceștia au fugit cu un Chevrolet Tahoe", mai afirmă sursa TASS.

Reprezentanții aeroportului Domodedovo au negat informațiile difuzate inițial de agenția RIA Novosti care afirma că în timpul jafului ar fi fost auzite împușcături.

Kommersant, cel mai mare cotidian financiar din Rusia, notează că infractorii au luat 4 milioane de dolari de la doi cetățeni din Kârgâzstan care au zburat din Bishkek pentru a cumpăra o afacere în Rusia.

„Doi bărbați au zburat la Moscova cu o sumă atât de mare pentru a cumpăra o afacere. De îndată ce au declarat banii și au părăsit aeroportul cu sacii plini de numerar, două mașini s-au apropiat de ei și au amenințat oameni cu mitraliere", afirmă și Baza, unul dintre cele mai populare canale de Telegram din Rusia.

Aeroportul Internațional Domodedovo, denumit anterior Aeroportul Internațional „Mihail Lomonosov", se află la aproximativ 42 de kilometri sud-vest de centrul Moscovei.

loading...
PUTETI CITI SI...