Imaginile inconştienţei în Capitală: O tânără s-a urcat pe o limuzină oprită la semafor şi a început să danseze

Postat la: 21.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Imaginile inconştienţei în Capitală: O tânără s-a urcat pe o limuzină oprită la semafor şi a început să danseze

Şoferii aflaţi în trafic şi trecătorii din zona Unirii, în Bucureşti, au asistat marţi, 20 iulie, la o scenă grotescă. O tânără s-a urcat pur şi simplu pe una din maşinile oprite la semafor şi a început să danseze.

„Aveţi grijă în zona Piaţa Unirii în fata la KFC Unirii!!! E o femeie creaţă slabă care sare în faţa maşinilor intenţionat!!!", a scris autorul postării. În imaginile filmate se vede cum o tânără apare brusc în faţa unei maşini de lux şi fără să stea prea mult pe gânduri sare pe capota maşinii şi începe să danseze. Totul în faţa privirilor uluite ale şoferilor opriţi la semafor şi a trecătorilor grăbiţi din zonă.

Şoferul a încercat în zadar să o convingă să coboare de pe maşină. A profitat însă la un moment dat, atunci când tânăra s-a aşezat pe maşină şi a dat-o jos, după care au intervenit şi alţi oameni şi au reţinut-o până la sosirea polişiştilor.

„Astăzi, 20.07.2021, în urma unei sesizări, poliţişti din cadrul Secţiei 10 s-au deplasat, de urgenţă, în zona unui bulevard din sectorul 3, unde pe partea carosabilă, o femeie se deplasa printre maşini şi era în vizibilă stare de tulburare. Femeia a fost imobilizată, după ce, pentru scurt timp a reuşit să urce pe o maşină. A fost condusă la sediul subunităţii de poliţie, urmând a fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate", au informat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

loading...
PUTETI CITI SI...