Guvernul SUA spune că "Rusia va ataca în curând rețeaua electrică si va provoca un Blackout generalizat"

Postat la: 02.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Guvernul SUA spune că

Departamentul de Securitate Internă al Statelor Unite (DHS), o creație a regimului fostului președinte republican George W. Bush, a sugerat într-o emisiune recentă că Rusia va viza rețeaua energetică a țării.

Documentele DHS încadrează deja narațiunea conform căreia extremiștii de dreapta mitici "care aderă la o serie de ideologii vor continua probabil să comploteze și să încurajeze atacuri fizice" împotriva națiunii. Sau poate că va fi direct Rusia cea care va doborî rețeaua electrică americană pentru a crea un haos generalizat.

Rapoartele sugerează că tot ce ar fi nevoie pentru a provoca o pană de curent la nivel național este distrugerea a doar nouă substații electrice cheie, care ar putea fi vizate pur și simplu prin hacking - nu este necesar un atac fizic.

În cazul în care o prăbușire a rețelei la nivel național se manifestă așa cum se pare că este planificat, acesta ar putea fi catalizatorul care ar putea arunca țara - și, în cele din urmă, întreaga lume - în întuneric, având ca rezultat Marea Resetare planificată de globaliști, despre care auzim în mod constant că se va materializa.

loading...
PUTETI CITI SI...