Germania sub teroare: Nemții sunt anunțați că vor fi pene de curent masive. Planul de distrugere globalist merge mai departe

Postat la: 21.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Germania sub teroare: Nemții sunt anunțați că vor fi pene de curent masive. Planul de distrugere globalist merge mai departe

Potrivit estimărilor Oficiului Federal pentru Protecție Civilă și Asistență în caz de Dezastre (BBK), situația tensionată din aprovizionarea cu energie va duce la întreruperi de curent în Germania în următoarele luni care vor depăși nivelul anterior.

Şeful BBK, Ralph Tiesler, a anunţat şi când ar avea loc aceste pene de curent. „Trebuie să presupunem că vor fi pene de curent în timpul iernii", a spus Tiesler. „Prin asta mă refer la o întrerupere regională și temporară a alimentării cu energie", a spus el.

Șeful BBK, Ralph Tiesler, a mai declarat că agențiile guvernamentale nu sunt întotdeauna suficient de pregătite pentru situații de criză, cum ar fi întreruperile de energie electrică. Potrivit lui, unele municipalități și autorități sunt exemplare și au planuri precise, în timp ce altele nu. „Alții sunt într-o situație mult mai rea, nu sunt suficient de pregătiți. Variază foarte mult", a explicat șeful autorității.

loading...
PUTETI CITI SI...