Gecile de snowbord sunt la moda în acest sezon de sporturi de iarnă

Postat la: 21.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Gecile de snowbord sunt la moda în acest sezon de sporturi de iarnă

Se apropie sezonul de iarnă, presarat cu multe vacanțe, ceea ce înseamnă ca și practicarea sporturilor de iarna va debuta în mai puțin de câteva zile.

Cu toate ca prin marile orase nu se anunța valuri de zăpada, nu aceeași situație o întâlnim în zonele muntoase și pe partiile de schi și snowboard. Aici pregătirile sunt în toi, mașinile de zăpada sunt gata să-și înceapă activitatea pentru a suplini ceea ce vine și de la natura, zilele trecute la munte s-a inregistrat și prima ninsoare.

Imbracamintea de sezon e esentială

Și dacă pregătirile pentru vacanțe sunt din ce în ce mai antrenante, doritorii de sporturi de iarna își verifică echipamentul. Schiorii și-au scos schiurile de prin magazii și debarale și își cerceteaza cu minutiozitate legăturile, claparii etc. La fel fac și pasionatii de snowboard.

Dar pe lângă schiuri și placi de snowboard este foarte importanta și imbracamintea necesara pe partie. Ea trebuie să fie de calitate, sa asigure un regim termic optim, atât în ciuda frigului, dar și a efortului corporal depus, sa facă o tranzitie ușoară de la căldura degajata în timpul efortului și la eliminarea transpiratiei, la frigul de afara, fără ca sportivul sa resimta acest fapt și sa ii fie cât mai confortabil.

Gecile de snowboard pentru bărbați au un avantaj major

Calitatea gecilor de snowboard este astfel esentiala, important este sa aibă materiale de calitate, dar și manopera pe măsura, la preturi deosebit de avantajoase, pentru toate marimile și toate gusturile, indiferent de culori, având texturi speciale, să fie proiectate în laboratoare de specialitate, în urma unor cercetări minuțioase.

Un alt avantaj al gecilor și hanoracelor de calitate pentru snowboard este ca nu trebuie neapărat purtate pe partiile de schi și snowboard. Acestea își păstrează calitățile termorezistente și elasticitatea și pentru cei care doresc sa le poarte pentru a se proteja de conditiile meteo, sau pentru a fi în trend într-o statiune montana, dar într-un oraș, pentru a beneficia de confort pe timp nefavorabil.

loading...
PUTETI CITI SI...