Garaje prefabricate - timp rapid de construcție și costuri reduse

Postat la: 15.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Garaje prefabricate - timp rapid de construcție și costuri reduse

Dacă deții o mașină, cu siguranță vei avea nevoie de un garaj pentru a o proteja de vremea urâtă și intemperii. Un garaj îți poate fi de ajutor atunci când ai lucruri de depozitat, precum biciclete, ski-uri, unelte și alte scule indispensabile la o casă. De fapt, în garaj poți depozita absolut orice folosești mai rar în casă sau mai des afară în curte.

Majoritatea preferă să construiască garaje din materiale convenționale pentru o mai îndelungată durabilitate, însă de cele mai multe ori acestea au costuri ridicate și perioadă de execuție mai mare. O soluție o reprezintă garajele prefabricate, construite din materiale precum panouri sandwich, oțel galvanizat sau beton, unele fiind chiar izolate cu vată minerală sau polistiren, în funcție de preferințele clienților. 

Experți în domeniul garajelor prefabricate

Deși poate părea relativ ușor construcția unui garaj prefabricat, este mai indicat să apelezi la un expert sau o firmă profesionistă. Ei vor știi cu certitudine ce materiale corespunzătoare să folosească și cum să unească materialele, astfel încât garajul să fie unul durabil. 

Pentru acest lucru există aplicația Wilio, aplicație pe care o poți folosi atunci când vrei să cauți firma constructoare. Este suficient să creezi un cont, introduci o cerere prin care să detaliezi ce dorești și în scurt timp vei începe să primești oferte. Urmează să o alegi pe aceea cere ți se potrivește și apoi să începi demersurile necesare pentru a te bucura cât mai repede de garajul tău prefabricat.

Avantajele achiziționării unui garaj prefabricat

Un prim avantaj al unui garaj prefabricat îl reprezintă costurile reduse pentru construcția lui. Se folosesc materiale deja existente pentru executarea lui, nefiind necesar să aștepți pentru uscarea zidăriei, a tencuielii, apoi a finisării sau a altor detalii ce pot apărea pe parcurs. De obicei, firmele care se ocupă de construcții modulare sau prefabricate, dispun de fabrici unde realizează acest tip de clădiri. 

Un alt avantaj este oferit de faptul că nu necesită diverse autorizații de construcție, precum unul clasic. De cele mai multe ori, necesită o autorizație de amplasament. Cel mai indicat este să te informezi la primăria de care aparții pentru a știi cu exactitate ce acte și autorizații ai nevoie. 

Înainte ca firma să-ți aducă garajul acasă, este necesar să pregătești terenul. Poți opta pentru o placă de beton, simplă, pe care o poți turna chiar tu împreună cu câțiva prieteni sau poți apela la serviciile unui profesionist. Prin intermediul aplicației Wilio poți găsi în cel mai scurt timp pe cineva care se ocupă de turnarea plăcilor de beton. Acest lucru îți va fi de ajutor, fiindcă execuția propriu-zisă a garajului nu durează foarte mult. 

Faptul că te poți bucura rapid de garajul tău prefabricat, putem considera că este avantajul suprem. Din momentul în care firma constructoare vine cu garajul, durează câteva ore până îl așează pe placa deja turnată, poate chiar mai puțin. 

Costurile unui garaj prefabricat 

Costurile unui garaj prefabricate variază în funcție de materiale, dimensiuni sau locație. Pentru a afla cu aproximație cât va costa, te poți ajuta de aplicația Wilio, secțiunea garaje prefabricate. Totuși, un preț real îl vei afla doar după ce vei intra în legătură cu un specialist, căruia îi vei oferi toate informațiile de care are nevoie. 

Un garaj prefabricat reprezintă alegerea ideală atunci când ai nevoie de protecție rapidă pentru mașină, motocicletă, bicicletă sau orice alte lucruri. Personal recomand nu doar un garaj prefabricat, ci și o casă modulară prefabricată, pentru toate avantajele oferite de acest gen de construcții.

loading...
PUTETI CITI SI...