Florian Coldea a scris mult la DNA: Allen Coliban și alți grei ai USR au fost dați în primire de fostul șef al SRI

Postat la: 26.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Florian Coldea a scris mult la DNA: Allen Coliban și alți grei ai USR au fost dați în primire de fostul șef al SRI

Fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea, a petrecut mai bine de 16 ore la DNA, acolo unde, strâns cu ușa fiind, a început să vorbească. Din vasta rețea de interese denunțată de "Comandantul Suprem" face parte și Allen Coliban, primarul Brașovului, dar și alți lideri ai USR.

FC sau Comandantul Suprem, asa cum i se spunea, a scris zeci de pagini de denunturi. Printre ele, în top, Coliban, clanul Clem, atât consoarta Camelia cât și sora arhitecta, Miron Adriana și prietenul din liceu al lui Coliban, Bogdan Ciungara. Ciungara care este asociat în Swiss Hotel cu fostul general Ionaș Alexandru. Presa brasoveana rlateaza demult despre subiect Cercul se închide când veți afla ca asociatul lui Coldea în diverse.firme este Iulian Aitean, unul dintre ofițerii care l-au adus pe Radu Mazăre din Madagascar. Iulian Aitean, brașovean și el, este fiul generalului Ionaș Alexandru.

Mai puneți în ecuație și ca Dorina Coldea (soția lui FC) este colega cu Dragoș Jaliu. Ambii sunt cadre didactice ale aceleiasi facultati. Cine e Dragos Jaliu? Fostul asociat al lui Dan Barna în SC Grupul de Consultanță și Dezvoltare DCG SRL, societate care este fostul angajator al Adrianei Miron administratorul public al orasului.

Lucrurile nu se opresc aici. DNA a audiat deja mai multi consilieri locali cu privire la o achizitie suspecta. Primaria Brasov a achizitionat un imobil de la o anume firma Eurostrada. Daca pentru alti romani numele nu inseamna nimic, pentru brasoveni, mai ales pentru cei care au o afacere cat de mica, numele este echivalent cu teroarea fiscala instaurata de Tibre Vasile, vesnicul sef al ANAF.

Pe scurt, Tibre Vasile, prieten cu aceeasi Adriana Miron si cu primarul rechin Coliban, a decis sa vanda la un pret imens un imobil de care nu mai avea nevoie, primariei. Altcineva nu il cumpara. Din nou, presa brasoveana a relatat de nenumarate ori despre increngatura dintre Coliban, Miron, Tibre si play-maker-ul lui Tibre, Bourceanu Alin. Acest ultim personaj, este angajat la finante, patron de firma de asfaltari, negociator cu Miron Adriana prin parcari si...asociat cu Ciungara Bogdan in mai multe proiecte imobiliare.

Prefectul judetului Brasov a intrat pe fir si prin adresa 18057 din 18.12.2023 inregistrata la primaria Brasov cu nr 185990 din 27.12.2023 a expus pe larg incalcarile legislatiei cu privire la acea achizitie de la Eurostrada. Incalcarile de lege identificate de prefect sunt foarte clare insa mafia administrativa a lui Coliban a ascuns documentul si nu l-a prezentat Consiliului Local. Vom reda doua fragmente ale documentului. Pentru aceleasi incalcari ale legii DNA Brasov a inceput urmarirea penala cu privire la achizitia acestui imobil, vizati fiind chiar capul Coliban si Miron Adriana. Dupa ce protectia informativa oferita de Coldea a cazut, Coliban si oamenii sai tremura tot mai serios.

loading...
PUTETI CITI SI...