Fiul minor al lui Kadîrov poartă un ceas elvețian de 1,4 milioane de dolari, din aur alb cu diamante!

Postat la: 26.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Fiul minor al lui Kadîrov poartă un ceas elvețian de 1,4 milioane de dolari, din aur alb cu diamante!

Adam Kadîrov, în vârstă de 14 ani, fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, apare într-o fotografie purtând un ceas Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding în valoare de aproape 1,4 milioane de dolari.

Site-ul Audemars Piguet precizeaza ca acest model de ceas este realizat din aur alb de 18 karate - carcasa, cadranul si bratara, care sunt încrustate cu 590 de diamante. Acesta nu este singurul accesoriu de lux din colecția fiului minor al lui Kadîrov. Adam a apărut anterior purtând un ceas Richard Mille de 603.524 USD. Adolescentul poartă ceasuri de la alte mărci cunoscute. Într-o altă imagine, Adam Kadîrov poartă un ceas Hublot în valoare de aproximativ 1,7 milioane de ruble (27.956 USD).

Potrivit datelor oficiale, salariul mediu în Cecenia în august 2022 a fost de 33.126 de ruble (aproximativ 500 euro). Cu toate acestea, dacă mergi la război în Ucraina, poți câștiga până la 195 de mii de ruble pe lună. După mai multe acțiuni militare eșuate în Ucraina, Kadîrov a început să critice conducerea armatei ruse. Spre deosebire de alți ruși care ar fi fost pedepsiți pentru „discreditare", liderul cecen nu a fost adus în fața justiției.

loading...
PUTETI CITI SI...