Fiică de preot în comă profundă s-a mișcat în momentul în care a fost atinsă de sfintele moaște ale Sf. Nectarie și ale Sf. Ecaterina!

Postat la: 08.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Fiică de preot în comă profundă s-a mișcat în momentul în care a fost atinsă de sfintele moaște ale Sf. Nectarie și ale Sf. Ecaterina!

Ecaterina (foto), fetița părintelui Nicolae Dima, continuă să se afle în comă în spital, dar micuței i-a fost administrată Sfânta Împărtășanie, după cum a relatat colegul părintelui Dima, părintele Vasile Ioana. Mai mult, fetița de 12 ani a fost atinsă de moaștele sfinților Nectarie și Ecaterina, iar micuța a tresărit.

„Noutăți despre Ecaterina! Mai întâi, vă mulțumim pentru rugăciuni și pentru dragoste! Părintele Nicu și Cătălina vă sunt recunoscători pentru rugăciunile și mesajele voastre de susținere! Ieri, cu ajutorul Domnului, am împărtășit-o cu Trupul și Sângele Domnului. Tot ieri, în Paraclisul spitalului a fost săvârșită slujba Sfântului Maslu de către Preasfințitul Varlaam Ploieșteanu și Preasfințitul Timotei Prahoveanu alături de un sobor de preoți și diaconi. La sfârșitul slujbei, Preasfințitul Varlaam a dus Sfintele Moaște ale Sfântului Nectarie și ale Sfintei Ecaterina și a atins cu ele trupul Ecaterinei și a uns-o cu mir de la Sfântul Mucenic Dimitrie, mir oferit cu dragoste părintească de către Părintele Patriarh Daniel.

În acel moment, în mod surprinzător, deși este în comă profundă, Ecaterina a dat un semn, corpul ei s-a mișcat, la fel ca și în momentul împărtășirii. Vizita noastră cu Sfintele Moaște în spital a produs multă emoție în rândul corpului medical, cât și a celorlalți prezenți în spital. A fost multă revărsare de Har! În prezent starea medicală a fetiței este aceeași - comă profundă, nu răspunde deloc tratamentului; în plus au apărut câteva complicații pulmonare (edem pulmonar). Copila este încă între viață și moarte! E nevoie mai departe de multă rugăciune pentru ea. Vă rugăm mult să o puneți pe pomelnicele voastre și să rugați preoții să o pomenească la Sfânta Proscomidie!", a transmis părintele Vasile Ioana care îndeamnă credincioșii la rugăciuni puternice pentru Ecaterina.

 

loading...
PUTETI CITI SI...