Festivalul Filmului de Dragoste "B.Loved" a dat culoare centrului gri și rece al Bucureștiului!

Postat la: 26.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Festivalul Filmului de Dragoste

La Festivalul Internațional al Filmului de Dragoste "B.LOVED", desfășurat la Sala Dalles timp de trei zile, a fost și film, și muzică, și teatru, de parcă toate muzele și-au dat întâlnire în centrul Bucureștiului, cel atât de gri și rece.

A fost multă culoare la "B.Loved", oferită nu doar de soarele fierbinte de la Hollywood, din filmele de pe ecran, ci și de vocile și instrumentele tinerilor talentați de la Colegiul Național de Arte "Dinu Lipatti", care au avut ocazia de a-și demonstra public virtuozitatea în cadrul unui festival de film.

Actorul Ovidiu Ușvat s-a "jucat" de-a teatrul cu elevii, pe scenă, devoalându-le secrete din jocul actorilor, aici fiind soluția învingerii emoțiilor și tracului pe care mulți adolescenți și tineri le au atunci când trebuie să vorbească în public. Și de la jocul pe scenă, s-a ajuns repede la hainele din film, la simbolistica lor, de la culoare la mesajul pe care îl transmit. Despre culoare, a vorbit artista Mariana Pachis.

Și cum dragostea nu ține de foame, B.Loved s-a achitat și de obligația de a furniza informații verificate despre cum "Dragostea trece prin stomac". S-au lămurit lucrurile într-o discuție interesantă purtată între Simona Man, expert în tehnologia alimentară și psihologul Gabriel Anastase, despre legătura dintre latura psihologică a personalității fiecărui individ și copilăria lui, despre regulile pe care și le autoimpune individul pentru propriul confort și modul în care fiecare alege să se hrănească. În atelierul "Ciocolată cu dragoste", Corina Drăgulinescu, ciocolatier artizanal de la Corinne Chocolat, a explicat diferențele dintre dulcele sănătos și cel doar gustos.

Și uite-așa, pe lângă cele 6 filme difuzate în câte două serii, atelierele și dialogurile au făcut ca B.Loved să pară prea scurt, ca orice film bun. B.Loved, cel mai iubit Festival Internațional al Filmului de Dragoste, aflat la cea de-a cincea ediție, a fost organizat de Asociația PRO FAMILIA, cu finanțarea Ministerului Culturii. Parteneri: Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul Metropolitan de Educație și Cultură Ioan I. Dalles, Nestle, Domeniile Urlați, Glow Labb, Mc Donald, Litera. Ziua a fost partener media al evenimentului.

loading...
PUTETI CITI SI...