Femeie în vârstă amendată după ce a găsit un diplomat plin cu bani într-un cărucior de cumpărături de la Lidl

Postat la: 07.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Femeie în vârstă amendată după ce a găsit un diplomat plin cu bani într-un cărucior de cumpărături de la Lidl

O femeie în vârstă de 65 de ani s-a ales cu o amendă penală de 4.000 de lei după ce a găsit un diplomat cu suma de 50.000 de lei. Sentința a fost dată vineri de către magistrații Judecătoriei Satu Mare.

Polițiștii au acuzat-o pe femeia din Moftinu Mare că nu a predat autorităţilor ori persoanei vătămate, în termen de 10 zile, diplomatul cu acte şi suma de 50.000 lei găsit într-un coş de cumpărături la data de 01.05.2020, în jurul orei 16,45, în timp ce se afla la cumpărături, la magazinul Lidl de pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare.

În data de 01.05.2020, păgubitul a sesizat Poliţia Municipiului Satu Mare cu privire la faptul că, în aceaşi dată, în jurul orelor 16.45, autor neidentificat şi-a însuşit o geantă timp diplomat de culoare gri închis ce conţinea mai multe documente şi suma de 50.000 lei, uitat de persoana vătămată în coşul de cumpărături din parcarea magazinului Lidl.

Fiind audiată în calitate de suspect, femeia a declarat că locuieşte fără forme legale în Moftinu Mare, singură și lucrezază în Piața Mare, unde vinde flori la ghiveci. A declarat că nu recunoaşte fapta şi ea nu a avut nicio servietă tip diplomat în coșul de cumpărături pe care l-a luat din rastel. Cu toate că imaginile de pe camera de supraveghere surprind infracțiunea. Având în vedere faptul că femeia a manifestat o atitudine de dispreț și dezinteres față de organele de cercetare penală, aceasta a primit o amendă penală de 4000 de lei.

loading...
PUTETI CITI SI...