Fata milionarului din Arad, ucis într-un atentat cu bombă, neagă orice implicare în asasinat. Ce le-a spus Laura Crișan reporterilor la ieșirea din sala de judecată

Postat la: 25.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Fata milionarului din Arad, ucis într-un atentat cu bombă, neagă orice implicare în asasinat. Ce le-a spus Laura Crișan reporterilor la ieșirea din sala de judecată

Dusă joi seară, 24 octombrie, împreună cu presupușii săi complici, în fața judecătorilor, după ce procurorii au solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivă, Laura Crișan a fost eliberată de judecători, la fel și cei doi bărbați, toți trei urmând a fi judecați în stare de libertate.

La ieșirea din sala de judecată, Laura Crișan a respins acuzațiile conform cărora și-ar fi ucis tatăl. În plus, fiica omului de afaceri ucis la Arad în urmă cu trei ani a afirmat că nu a transferat nicio sumă de bani în conturile celor doi bărbați care sunt suspectați împreună cu ea în acest caz, relatează g4media.ro.

Femeia le-a spus reporterilor că este dreptul ei să retragă orice sumă de bani din conturile sale, inclusiv cea invocată de procurori, peste 100.000 de euro. "O să fac o notă cu ce am făcut cu ei și o să o depun", a adăugat Laura Crișan. De asemenea, întrebată dacă are conștiința împăcată, suspecta a răspuns scurt: "Da".

Anchetatorii susțin că Laura Crișan a fost cea care a ordonat asasinarea tatălui său, având sprijinul altor trei bărbați. Dintre aceștia, doi au fost aduși miercuri, 23 octombrie, la București, unde au fost reținuți. Al treilea a depus declarații la Arad și a rămas acolo, fiind cercetat în stare de libertate în prezent. Omul de afaceri Ioan Crişan a murit, pe data de 29 mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din orașul Arad.

loading...
PUTETI CITI SI...