Experti virologi: Există riscul major ca Sars-Cov-2 sa devina rezistent la vaccin și atunci va duce la o mortalitate foarte mare. Vaccinul produce variantele ucigașe!

Postat la: 11.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Experti virologi: Există riscul major ca Sars-Cov-2 sa devina rezistent la vaccin și atunci va duce la o mortalitate foarte mare. Vaccinul produce variantele ucigașe!

Geert Vanden Bossche este un eminent virolog, are doctorat la Universitatea din Ghent, Belgia, dar și doctoratul în virologie de la Universitatea din Hohenheim, Germania.

El a predat la universități din Belgia și Germania, apoi a lucrat în cadrul mai multor companii producătoare de vaccinuri - GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals, apoi s-a alăturat echipei Global Health Discovery a Fundației Bill & Melinda Gates din Seattle (SUA) în calitate de ofițer principal de program. După aceasta perioada a lucrat cu Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI) din Geneva în calitate de Senior Manager Program Ebola unde a urmărit eforturile de a dezvolta un vaccin Ebola, apoi s-a alăturat Centrului German pentru Cercetarea Infecțiilor din Köln, în calitate de șef al biroului de dezvoltare a vaccinurilor.

Geert Vanden Bossche a atras atenția: "Vom ajunge ca autoritățile din sănătate vor recunoaște dezastrul vaccinării în masă numai când virusul va fi extrem de rezistent la vaccin, ducând la morbiditate foarte mare și la rate mari de mortalitate în rândul celor vaccinați și nevaccinați. Dacă virusul devine rezistent, anticorpii celor vaccinați nu vor mai funcționa, dar tot vor suprima imunitatea naturală a acestora. Pentru că presiunea de infectare va crește foarte mult, la rândul lor cei nevaccinați, care au imunitate naturală, vor fi puternic expuși de boală. Din păcate cred că asta o să se întâmple..."

La rândul lui, Luc Montagnier, câștigător al Premiului Nobel in virulogie a atras atentia asupra faptului ca vaccinarea in masa forteaza virusul Covid să facă mutații mai periculoase. Acesta a afirmat în dese rânduri: "Vaccinarea în masă este o mare greșeală, atît din punct de vedere științific, cît și medical. Acest lucru este inacceptabil. Vom vedea consecințele acesteia mai tîrziu. Datorită vaccinării apar noi variante ale virusului".

 

loading...