Expert ONU: Creștinii care nu acceptă legalizarile legate de LGBTQ+ și pedofilie vor fi excluși din societate!

Postat la: 06.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Expert ONU: Creștinii care nu acceptă legalizarile legate de LGBTQ+ și pedofilie vor fi excluși din societate!

Organizația Națiunilor Unite a avertizat creștinii că, dacă nu acceptă pe deplin legalizarea căsătoriei intre un adult si un minor (practic, a pedofiliei), vor fi excluși de la participarea în societate.

Într-o nouă declarație tulburătoare, expertul ONU Victor Madrigal-Borloz spune că libertatea religioasă poate fi tolerată doar dacă oamenii religioși îmbrățișează pe deplin agenda globalistă, inclusiv ideologia radicală LGBTQ+.

Ideologia LGBTQ+ pe care ONU o promovează își are originea într-un raport publicat la începutul acestui an, care solicită dezincriminarea sexului între adulți și minori.

Madrigal-Borloz a raportat în cadrul celei de-a 53-a sesiuni a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului că libertatea religioasă poate exista doar dacă este "compatibilă" cu agenda LGBTQ+, dacă creștinii și alte grupuri religioase se conformează ideologiei radicale de extremă-stânga.

"Acordarea de atenție vocilor și practicilor comunităților incluzive poate contribui la schimbarea narațiunilor care susțin că exercitarea libertății de religie sau de credință este incompatibilă cu exercitarea egală a drepturilor omului de către persoanele LGBT", a declarat Madrigal-Borloz în cadrul ONU.

Madrigal-Borloz a declarat că soluția pentru religiile care sunt "incompatibile" cu ideologia radicală este ca comunitățile religioase să își reinterpreteze propriile doctrine pentru a satisface preferințele sale.

Potrivit lui Madrigal-Borloz, credințele și tradițiile religioase trebuie să devină aservite ideologiei LGBT și agendei ONU.

"În unele cazuri, narațiunile religioase au fost folosite în mod deliberat pentru a justifica violența și discriminarea - deseori în dispreț față de doctrina acelor credințe și, de asemenea, dincolo de sfera de aplicare a dreptului la libertatea de religie sau de credință", s-a plâns el.

The Stand a explicat că aderarea la ideile lui Madrigal-Borloz ar însemna abandonarea credințelor religioase de bază.

"Așadar, acum, dacă ne ținem de adevărul biblic, se pare că doar ne interpretăm greșit propriile doctrine", notează publicația.

El insinuează că credincioșii religioși care nu îmbrățișează ideologia LGBT își interpretează greșit propria religie.

Madrigal-Borloz a citat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la acei oameni care interpretează doctrinele religioase care plasează homosexualitatea "în cadrul unui discurs al imoralității și al păcatului".

El a sugerat că astfel de comentarii despre stilul de viață LGBT și păcat "pot fi considerate discursuri de ură sau chiar incitare la violență".

El a atacat faptul că națiuni, precum Ungaria, au interzis duioanelor de același sex să adopte copii.

Madrigal-Borloz a continuat: "Conceptul de ordine "naturală" ca principiu călăuzitor al existenței umane și sociale este, de asemenea, prezent în doctrina conservatoare."

În ceea ce pare a fi un atac deschis la adresa libertății religioase, raportul lui Madrigal-Borloz atacă "scutirile" pentru organizații precum agențiile de plasament și adopție care le permit să își urmeze credința biblică în deciziile lor privind custodia.

El acuză lumea de "obligații" de a se supune sistemului de credință LGBT.

"Nu este permis ca indivizii sau grupurile să invoce "libertatea religioasă" pentru a perpetua discriminarea împotriva ... persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale, trans și intersexuale atunci când este vorba de furnizarea de bunuri sau servicii în sfera publică", se arată în raportul lui Madrigal-Borloz.

El a subliniat mai multe cazuri din SUA în care vânzătorii de nunți au refuzat cererile de a-și încălca credința prin promovarea uniunilor între persoane de același sex.

Madrigal-Borloz insistă, de asemenea, asupra faptului că persoanelor LGBT trebuie să li se permită să participe în comunitățile religioase, în ciuda "practicilor de excludere" ale acestora.

"Este nepotrivit ca un expert al ONU să sugereze că comunitățile religioase ar trebui să își schimbe credințele și practicile pentru a-i avantaja pe cei care doresc să încalce principiile religioase și să se identifice în continuare cu o anumită credință", susține Standul.

loading...
PUTETI CITI SI...