Elena Udrea investeşte în cartierul de lux smart din Cluj. Face cumparaturi cu drona si se deplaseaza cu helicopterul

Postat la: 18.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Elena Udrea investeşte în cartierul de lux smart din Cluj. Face cumparaturi cu drona si se deplaseaza cu helicopterul

Printre investitorii Transilvania Smart City, cartierul de lux care se va construi la Cluj, s-ar număra şi Elena Udrea şi partenerul ei, Andrei Alexandrov.

Consiliul Local Cluj a aprobat sapatamana asta PUZ-ul pentru Transilvania Smart City, iar lucrările ar urma să fie finalizate în cinci ani. Costurile vor depăşi 700 de milioane de euro,i ar o parte din apartamente au fosy deja puse în vânzare, iar primul bloc a fost vândut în totalitate în mai puţin de două luni.

In proiect sunt implicate mai multe companii, printre care Transilvania Smart City, SC Realtopfarma SA, SC Chester SRL, SC Merlin Constructii SRL si SDC Imobiliare. Finanţarea megaproiectului se face din surse proprii ale proprietarilor si din finanţări externe, mai multe fonduri mari de investiţii de afară fiind implicate.

Noul cartier va avea heliport, staţii pentru încărcat maşini electrice, concierge şi staţie pentru drone, cu care vor fi livrate pachete la domiciliu. În plus, proiectul mai prevede şi amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa şi piscină interioară şi exterioară. Nu în ultimul rând, cartierul va avea propriul sistem de pază, monitorizare şi supraveghere.

loading...
PUTETI CITI SI...