Dosar penal după imaginile incredibile dintr-un club de fițe din București: Femeile cu bani s-au distrat cu un bărbat dezbrăcat

Postat la: 11.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Dosar penal după imaginile incredibile dintr-un club de fițe din București: Femeile cu bani s-au distrat cu un bărbat dezbrăcat

A fost deschis un dosar penal după o petrecere cu aspect pornografic, organizată cu ocazia zilei de 8 Martie, într-un renumit club de fițe din Capitală. Mai multe femei s-au distrat alături de un bărbat dezbrăcat care și-a etalat calitățile sexuale.

În urma sesizărilor și a imaginilor filmate, Poliția Capitalei a deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, într-un club din nordul Capitale.

Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a comunicat următoarele: "Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1."

La petrecere ar fi participat doamne din politică și din lumea afacerilor, unele dintre ele chiar cu fiice minore, relatează site-ul Puterea, care publică și o înregistrărare video cu femeile înnebunite la vederea penisului uriaș al stripper-urlui. Contactat de Realitatea PLUS, reprezentantul clubului a spus doar că astfel de evenimente au loc în fiecare an. Unul dintre proprietarii clubului este ginerele lui Virgil Magureanu, fost sef al SRI.

loading...
PUTETI CITI SI...