De ziua lui, Mihai Căldăraru a dăruit, în loc să primească. Crescut la orfelinat, el a oferit dulciuri pentru copiii defavorizați din mediile vulnerabile

Postat la: 27.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

De ziua lui, Mihai Căldăraru a dăruit, în loc să primească. Crescut la orfelinat, el a oferit dulciuri pentru copiii defavorizați din mediile vulnerabile

La evenimentul caritabil de ziua lui, Mihai Căldăraru au participat Necati Alçık reprezentantul Asociației Sportive Româno - Turcă, Riccio Daniela președintele Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, Tănase Maria Vicepreședinte AEDOPS.RO, doamna Prof. Dr. Ramona Chiriță președintele Asociației Cataleya/Yris, doamna Maria Staicu Director General al postului de televiziune REPUBLICA TV și mulți copii defavorizați din medii vulnerabile.

Cu un spirit generos și o inimă plină de compasiune, Mihai Căldăraru, cunoscut drept Omul Faptelor Bune, a lansat astăzi campania umanitară „UN DAR DE SUFLET PENTRU COPII ȘI PERSOANELE DEFAVORIZATE DIN MEDII VULNERABILE ". Cu o devotare profundă pentru binele celor din jur, acesta ne amintește că succesul autentic nu se măsoară în bogății materiale, ci în impactul pozitiv pe care-l avem asupra vieților celor din jur.

Pornind de la experiența sa personală și de la lecțiile învățate din copilărie, Mihai Căldăraru a transformat provocările în oportunități de a ajuta. Fiind născut într-o familie numeroasă și având o copilărie marcată de orfelinate, el știe prea bine ce înseamnă să simți nevoia de susținere și compasiune.

De-a lungul anilor, Mihai Căldăraru și-a dedicat eforturile pentru a aduce speranță și bucurie în viețile celor aflați în dificultate. Prin intermediul organizației non-profit și ulterior tânărul reprezinta o asociație caritabila, el a oferit sprijin și îndrumare celor care au avut nevoie, fără a cere nimic în schimb.

Mihai Căldăraru a decis să extindă brațele sale de ajutor către cei mai vulnerabili membri ai comunității. tânărul a pus la dispoziție un număr de telefon special (0739.377.777) pentru cei care se află in situații dificile precară, precum bătrânii, copiii și persoanele cu dizabilități, oferindu-le posibilitatea de a cere ajutor atunci când au nevoie.

Cu inimile deschise și mâinile întinse spre cei aflați în suferință, Mihai Căldăraru își continuă misiunea de a face lumea un loc mai bun, pas cu pas. În urma lansării acestei campanii, sperăm că și mai mulți oameni se vor alătura acestui gest nobil și vor contribui la crearea unei societăți mai empatie și mai solidare.

loading...
PUTETI CITI SI...