Dan Bittman a participat la protestul antirestricții din Bucureşti: "Am bani de dat!"

Postat la: 03.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Bittman a participat la protestul antirestricții din Bucureşti:

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost prezent sâmbătă seară la protestele organizate în Bucureşti faţă de restricţiile impuse de Guvern, ca urmare a numărului mare de îmbolnăviri cu Covid-19. Cântăreţul este cunoscut pentru mesajele sale publice împotriva restricţiilor impuse.

Dan Bittman a urmărit cu atenţie discursul senatoarei independente Diana Şoşoacă şi chiar a filmat, uneori, cu telefonul mobil, atmosfera şi huiduielile provocate de afirmaţiile cunoscutei anti-vacciniste. Acesta nu a purtat mască, iar când senatoarea a anunţat la microfon că vor fi amendaţi pentru acest lucru, muzicianul a râs şi nu a părut să fie impresionat, spunând: "Abia aştept! Am bani de dat!"

Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu vreau", în emisiunea lui Marius Tucă. Cântăreţul i-a încurajat pe românii care sunt împotriva restricţiilor impuse de pandemie sau care nu sunt de acord cu vaccinarea, purtarea măştii şi certificatul verde să posteze pe Facebook o poză cu o hârtie pe care scrie „Nu vreau". Dan Bittman a spus în repetate rânduri că pandemia a fost „puţin" pusă la cale, iar teama lui cea mai mare este „Să nu fi fost totul doar un exerciţiu pentru ceva chiar foarte serios".

Artistul a mărturisit că iniţial a respectat regulile, până când şi-a dat seama că cineva „l-a luat de prost". Dan Bittman a mai vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei, spunând că în urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele", iar anul 2020 este un an pierdut, care a făcut ca oamenii să fie înjosiţi.

loading...
PUTETI CITI SI...