Dacă Bill Gates însuși spune că vaccinurile anti-Covid nu funcționează de ce mai exista o isterie globală a certificatului verde?!

Postat la: 17.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Dacă Bill Gates însuși spune că vaccinurile anti-Covid nu funcționează de ce mai exista o isterie globală a certificatului verde?!

Din multitudinea de opinii și dovezi contradictorii cu privire la eficacitatea vaccinurilor Covid-19, avem acum vocea lui Bill Gates, "cel mai influent susținător al sănătății publice din lume", care pare să se îndoiască acum de tehnologia din spatele injecțiilor cu ARNm. Acest lucru vine ca urmare a implementării acestora "în peste 7,34 miliarde de brațe din întreaga lume", așa cum s-a raportat săptămâna trecută.

Este o revelație care trebuie să fie trâmbițată în toată Europa. În pofida creșterii numărului de vaccinări, cazurile sunt din nou în creștere, iar guvernele amenință în continuare cu închideri ca răspuns la numărul tot mai mare de cazuri și la perspectiva unor secții de terapie intensivă copleșite. Chiar mai îngrijorător, în Austria, închiderea va fi impusă doar celor nevaccinați, ceea ce va duce la un apartheid social care evocă amintiri sinistre din trecutul țării.

Autoritățile din domeniul sănătății par fericite să continue indiferent de situație.  Persoanele obișnuite, precum și experții calificați, au avut până acum puține șanse de a exprima opinii contrare pentru o difuzare pe scară largă, nu în ultimul rând de teama de a-și pierde locul de muncă sau de a se confrunta cu o anchetă privind discursul de ură. Dar, din fericire, acest lucru nu ar trebui să mai fie necesar.

Însuși domnul Gates - fondator, dezvoltator, finanțator și evanghelist al vaccinurilor cu ARNm - a dat alarma. Într-un interviu acordat grupului de reflecție Policy Exchange, "declarațiile incredibile ale lui Gates cu privire la soluția sa cea mai de preț pentru pandemie" au trecut aproape neobservate, chiar dacă erau în contradicție cu declarațiile anterioare.

Gates a declarat (începând cu minutul 27): "Nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea. Avem vaccinuri care te ajută la (n.n. - starea de) sănătate, dar care reduc doar puțin transmiterea". Mai mult, el a continuat: "Avem nevoie de un nou mod de a face vaccinurile, de o noua generatie", spălându-se astfel pe mâini de implicarea sa în experimentul mondial cu ARNm.

Gates a profitat de ocazie pentru a aproba modelele de stat polițienesc pentru atenuarea Covid implementate în Australia și Noua Zeelandă: "Cel puțin Australia și Noua Zeelandă au arătat că un management competent poate menține rata mortalității la un nivel destul de scăzut". El a omis să menționeze că ambele țări, în ciuda blocării extreme și a implementării ARNm, se confruntă în prezent cu epidemii masive la o scară fără precedent

Janice Davis

loading...
PUTETI CITI SI...