Cum sa alegi un dealer auto in Bucuresti - Top sfaturi

Postat la: 20.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum sa alegi un dealer auto in Bucuresti - Top sfaturi

Atunci când îți dorești să achiziționezi un autoturism în București, aici unde oferta este foarte variată este important să fii atent la foarte multe detalii printre care și la dealerul auto pe care îl vei alege.

Un autoturism este o investiție pe termen lung, iar acesta trebuie să îndeplinească foarte multe criterii pentru a-ti satisface toate nevoile, dar și pentru a te asigura că vei avea parte de aceasta pe termen lung.

De ce este dealerul auto un criteriu important atunci când vrei să îți achiziționezi o mașină în București?

O masina dincolo de necesitate ar trebui să îți aducă o multitudine de avantaje, iar serviciile pe care le poți primi odată cu achiziționarea unei mașini fie că vorbim de o mașină nouă, una de lux sau una second hand, te pot face să te bucuri de o experiență cu totul aparte pe termen lung. 

Aici intervine rolul dealerului care te poate ajuta nu doar cu simplificarea procesului de identificare a celei mai bune opțiuni pentru tine, ci îți oferă și servicii suplimentare care îți vor fi de folos și după achiziția autoturismului.

În București există foarte mulți dealeri auto, iar alegerea acelui dealer care să îți ofere un pachet complet de servicii de calitate, poate fi o adevărată provocare.

La ce criterii să te uiți atunci când îți alegi dealerul auto?

Pentru a fi sigur că autoturismul pe care l-ai ales este unul sigur, cu un istoric ușor de verificat, că ți se oferă asistența de care ai nevoie dacă încă nu știi exact ce anume să alegi, dar și că poți testa mașina înainte de achiziție este important să alegi un dealer auto din București care îți oferă toate aceste servicii premium în găsirea mașinii pe care ți o dorești.

Iată așadar ce criterii va trebui să urmărești la un dealer auto, atunci când îl alegi.

Profesionalismul

Înainte de toate uită-te la profesionalismul dealerului dar și la echipa cu care lucrează. Analizează care sunt valorile, dar și serviciile pe care le oferă. 

Mai mult decât atât asigură-te că ofertele dealerului dar și că istoricul și verificarea provenientei automobilului sunt cu adevărat transparente, că îți oferă o gamă variată de autoturisme, dar și că are parteneriate de încredere.

Test drive

Atunci când vorbim despre o mașină nouă sau una de lux cu siguranță îți vei dori să o testezi înainte de a o achiziționa.

Alege un dealer care îți oferă acest serviciu pentru a te asigura că ai făcut achiziția perfectă pentru tine.

Garanție

Așa cum am spus o mașină este o investiție pe termen lung astfel că vei avea nevoie de o garanție pentru a-ți acoperi eventualele probleme În cazul în care acestea apar.

Dacă dealerul auto de la care dorești să îți achiziționezi autoturismul nu îți oferă acest serviciu, s-ar putea ca acesta să nu fie sigur de ceea ce îți vinde, iar tu să pierzi atât bani cât și timp ulterior pentru a remedia eventualele probleme tehnice.

Soluții de finanțare

Dacă îți dorești să achiziționezi o mașină, însă partea de finanțare ți se pare destul de provocatoare, alege acel dealer care îți oferă servicii de consultanță pe tot procesul achiziționării unei mașini și inclusiv ghidaj pas cu pas în găsirea soluției de finanțare optimă pentru tine.

Revizie

Ca să fii sigur că autoturismul pe care îl achiziționezi este unul în stare perfectă de funcționare, acesta trebuie să treacă printr-o revizie amănunțită.

Alege așadar un dealer care se ocupă de verificarea tehnică a mașinii, de verificare istoricului și a kilometrajului, dar și de documentele acesteia și de cartea tehnică.

În acest fel te vei asigura că autoturismul pe care îl achiziționezi este sigur pentru tine.

Consultanță de înmatriculare

În cazul în care îți vei dori să cumperi o mașină pe care nu o găsești în stocul dealerului și vrei să faci achiziția din țările Uniunii Europene prin intermediul unui dealer auto, alege acel dealer care îți oferă inclusiv consultanță dar și ajutorul necesar pentru a-ti înmatricula autovehiculul.

Livrare

Livrare autoturismului la tine acasă poate fi o provocare cu care te confrunți atunci când nu alegi un dealer care să te susțină în acest sens, în special atunci când autoturismul tău provine din țările Uniunii Europene.

Un dealer auto cu adevărat profesionist, nu doar ca te va susține în alegerea automobilului potrivit pentru tine însă îți va asigura inclusiv transportul chiar și atunci când acesta este livrat din altă țară.

Servicii de buy back sau vânzare

Dacă ai o mașină veche pe care vrei să o vinzi pentru a achiziționa una nouă, acest proces poate fi destul de anevoios dacă nu ai suport sau nu știi exact care este prețul corect de vânzare.

Așadar dacă alegi sprijinul unui dealer profesionist, alege-l pe acela care te va ajuta inclusiv cu vânzarea mașinii la un preț corect, în momentul în care vrei să achiziționezi una nouă sau acel dealer care îți oferă inclusiv serviciul de buy-back.

Prin acest serviciu te vei bucura de faptul că vei scăpa de bătaia de cap atunci când îți vei dori să îți vinzi mașina pentru a cumpăra una nouă, pentru că dealerul îți va cumpăra mașina actuală, iar banii îi poți folosi ca și avans pentru noua ta mașină

La BCCH Auto Switzerland te bucuri de toate aceste servicii premium în achiziționarea mașinii tale, fiind astfel susținut pas cu pas în fiecare proces până la achiziția autoturismului și vei fi sigur că te vei putea bucura pe termen lung de noul tău autoturism.

loading...
PUTETI CITI SI...