Cum poti sa economisesti bani in timp ce iti eficientizezi casa

Postat la: 24.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum poti sa economisesti bani in timp ce iti eficientizezi casa

O casa eficienta este o casa moderna in care nu iti bati joc de banii tai pierzand caldura, apa sau curent. Cum resursele devin din ce in ce mai pretioase, casele din viitor vor fi ultra moderne si pline cu tehnologie pentru ca aceasta va face intretinerea unei case mai ieftina si mai usoara.

O casa eficienta este o casa moderna in care nu iti bati joc de banii tai pierzand caldura, apa sau curent. Cum resursele devin din ce in ce mai pretioase, casele din viitor vor fi ultra moderne si pline cu tehnologie pentru ca aceasta va face intretinerea unei case mai ieftina si mai usoara. Iar pentru a avea un camin eficient, exista diferite produse te pot ajuta sa reduci costurile dar sa si protejezi mediul iar in urmatoarele randuri iti vom spune cateva din produsele care te vor ajuta sa ai o casa moderna, eficienta si ieftina la intretinere:

1. Pentru economia de apa bateriile de chiuveta cu senzor iar sistemele de dus cu termostat ne vor ajuta in reducerea risipei de apa atunci cand folosim robinetii. Senzorii montati pe bateriile de chiuveta utilizate de cateva ori pe zi vor detecta miscarea si utilizarea . O astfel de baterie poate fi cea de bucatarie cu un senzor de miscare care iti face viata mai usoara in bucatarie nu doar prin inchiderea si deschiderea robinetului de apa dar si prin usurinta prin care se intretine dar si rezistenta ei in timp.

2. O alta resursa care a explodat ca pret in ultimii ani este energia electrica iar daca vrei sa economisesti energie electrica exista nenumarate moduri prin care o poti face. Prin instalarea intrerupatoarelor inteligente sau a lampilor cu senzori si telecomenzi sau diferite moduri de control, vei putea sa ajungi sa reduci costurile cu factura de la curent si poate chiar sa ai casa mai iluminata decat era inainte.

3. Pentru reducerea facturii de gaz, in cazul in care ai centrala termica pe gaz, este suficient sa instalezi un termostat inteligent controlabil de la distanta. Astfel vei putea reduce consumul si risipa de caldura atunci cand nu e nimeni acasa.

4. O ultima resursa pe care o platim in multe feluri este spatiul! Cu cat mai organizata este o casa, cu atat e nevoie de mai putin spatiu iar un mod de a economisi timp si bani este prin folosirea organizatoarelor de rafturi si produse.

Daca decizi sa le implementezi pe toate, echipa Casamoni estimeaza o reducere de cel putin 10% din costul total al facturilor lunare dar tine cont ca eficientizarea este un proces ce se realizeaza incet, dar o data ce imbunatatesti constant, vei simti o satisfactie interioara care va insemna si o economie la buget cu un impact minim asupra stilului tau de viata.

loading...