Cum au reuşit polițiștii ieșeni ca să îl dibuiască pe hoţul de la păcănele

Postat la: 28.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum au reuşit polițiștii ieșeni ca să îl dibuiască pe hoţul de la păcănele

Reprezentanţii Ministerului de Interne au povestit într-o postare pe Facebook modul în care a decurs ancheta în cazul spargerii sălii de jocuri din Nicolina. „Vineri noaptea... un individ fura 25.000 lei dintr-o sală de jocuri.

Apelul către poliție a fost dat de casierița sălii. Ajunși la fața locului, polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Însă, niciun indiciu.

Individul nu figura în baza de date, neavând antecedente penale. Timp de 40 de ore, de vineri și până duminică, 6 polițiști de la Investigații Criminale au ajuns acasă doar pentru a se schimba și a face un duș.

În rest, și-au împărțit munca... unii vizionau imaginile de pe camerele de supraveghere din zona sălii de joc, încercând să refacă traseul hoțului, ceilalți căutau eventuali martori de la care putea să afle un indiciu.

După 40 de ore, cei șase polițiști aflaseră detalii importante care îi puteau duce către autor: acesta nu era din Iași și sigur folosise un autobuz cu care ajunsese în oraș dintr-o zonă rurală.

De aici și până la al prinde pe infractor a fost doar o chestiune de minute, pentru că, ajunși la autogara de unde plecau autobuzele, l-au găsit pe făptuitor în unul din ele, chiar pe locul din față.

Voia să se întoarcă în comuna în care locuia după ce fusese la cumpărături, pentru că bani avea. Acum nu mai are bani, dar va avea timp să se gândească la ce a făcut, în funcție de ce va decide instanța!

Cătălin, Stela, Ioana, Dragoș, Răzvan și Ionuț sunt cei care au muncit, fără pauză, timp de 40 de ore, pentru a prinde autorul. Este rezultatul muncii de echipă. Una plină de entuziasm, așteptări și profesionalism!

Este meritul lor, iar pentru asta, îi felicităm!"

loading...
PUTETI CITI SI...