"Corona-Party" sinucigaș - ultima strigare pentru obținerea "certificatului verde" la muncă pentru cei ce nu vor sa se vaccineze!

Postat la: 25.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit în Austria săptămâna trecută, după ce a mers la o petrecere cu intenția de a prinde virusul Sars-Cov-2 pentru a nu avea nevoie de vaccin. El a mers la o așa-numită "petrecere de coronavirus" pentru a prinde virusul mortal a murit, informează "The Mirror".

Un alt bărbat a murit în tot săptămâna trecută după ce s-a prezentat la una dintre aceste Corona-Party în orașul Bolzano din Tirolul de Sud, nordul Italiei, relatează "l Dolomiti". Alte trei persoane au fost transportate la spital cu virusul ucigaș după ce au participat la evenimente similare din regiunea alpină. În mod șocant, se spune că unii părinți și-au dus copiii la astfel de petreceri pentru a-i infecta cu Covid-19, iar până acum se știe că un copil a fost spitalizat. Dr Patrick Franzoni, coordonatorul unității anti-Covid din Bolzano, a spus că cel puțin o persoană la fiecare petrecere va fi deja infectată cu Covid, iar ceilalți vor intra în mod deliberat în contact strâns cu ei - împărtășind îmbrățișări și băuturi cu ei.

Un număr de țări europene introduc „permisele verzi", care sunt necesare pentru muncă și petrecere a timpului liber. Singura modalitate de a le obține este vaccinarea completă sau demonstrarea că v-ați recuperat de la virus în ultimele șase luni. Dr Franzoni a declarat: „Am primit mai multe relatări de la medici despre pacienți care au recunoscut că au fost infectați intenționat. Ei fac asta pentru a dezvolta anticorpi și pentru a obține permisul verde fără vaccinare", a spus el. „Există consecințe pe termen lung și chiar și tinerii pot ajunge la spital."

Austria a devenit săptămâna aceasta prima națiune europeană care a reintrodus măsuri după lansarea vaccinului Covid-19, magazinele neesențiale urmând să se închidă și austriecii li s-a ordonat să lucreze de acasă. Oamenii vor fi obligați legal să fie loviti dublu până la 1 februarie, a declarat astăzi cancelarul Alexander Schallenberg, într-o conferință de presă televizată. Restricțiile vor fi în vigoare până în decembrie, dar vor fi reevaluate după 10 zile, au spus autoritățile. Aproximativ două treimi din populația Austriei este complet vaccinată împotriva coronavirusului, una dintre cele mai scăzute rate din Europa de Vest.

loading...
PUTETI CITI SI...