''Clubul de gândire GOLD'' și-a făcut bilanțul pe 2022!

Postat la: 21.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

''Clubul de gândire GOLD'' și-a făcut bilanțul pe 2022!

Așa cum se cuvine pentru toți cei ce au ambiția de a explica prezentul spre a putea prevedea corect viitorul, cei din ''Clubul de gândire GOLD'' ne-am întâlnit aseară pentru a discuta despre activitatea noastră din anul ce se încheie peste câteva zile.

Ne-a găzduit SRS în bucătăria sa primitoare (ocazie de glume comparative legate de ''sufrageria lui Oprea'') și-am acompaniat discuția noastră cu produse de prin gospodăriile proprii, de la țuica și vinul lui Purice, la cozonacul lui Ghilezan. Bilanțul activității Clubului pe 2022 cuprinde aproape 1000 de emisiuni la GOLD FM, circa 2000 de editoriale și analize publicate pe site-urile noastre, 2 cărți despre ''Războiul din Ucraina'' editate în volume colective, peste 100 de exclusivități provenite din discuțiile noastre publice, a căror audiență în eter și pe internet a depășit deseori cifra de 500000 de ascultători/telespectatori, fără a-i socoti aici și pe cititorii analizelor noastre.

Concluzia a fost că am avut realizări bune și utile pentru români în 2022, iar proiectele de viitor pe care le-am stabilit aseară suntem convinși că ne vor îmbunătăți activitatea în 2023.

Mulțumim pentru atenție și susținere tuturor goldiștilor din țară și diaspora, o facem și-n numele colegilor ce nu apar în poză, au lipsit de la întrunire în mod motivat de distanță sau de alte obligații urgente.

Să vă dea Dumnezeu sănătate, noi vă dorim sărbători în pace și prietenie, un 2023 mai bun decât 2022 pentru fiecare dintre voi, chiar în condițiile în care prognoza noastră este că vor veni vremuri și mai complicate decât ce-am trăit împreună în anul ce se încheie!

Stați alături de noi, cu România pe tricou și-n suflete, ca să fiți mai deștepți în fiecare zi!

Clubul de gândire GOLD

(în poză, Iosefina Pascal, Andrei Gușă, Petru Romoșan, Bogdan Comaroni, Ciprian Purice, Cozmin Gușă, Marius Ghilezan, Aurelian Popa, Sorin Roșca Stănescu)

 

loading...
PUTETI CITI SI...