Cine este sosia Prințesei Kate Middleton: petrece ore întregi pregătindu-se pentru fiecare apariție în rolul lui Kate

Postat la: 24.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cine este sosia Prințesei Kate Middleton: petrece ore întregi pregătindu-se pentru fiecare apariție în rolul lui Kate

Puțini sunt cei conștienți de existența unei sosii a Prințesei Kate Middleton, care o imită cu o asemănare izbitoare. Este vorba despre Heidi Agan, în vârstă de 43 de ani, ce a oferit recent niște declarații surprinzătoare.

După ce a fost confundată cu Prințesa, urmare a unei înregistrări video în care Kate și William erau văzuți făcând cumpărături, Heidi Agan, sosia lui Kate Middleton, a fost bombardată cu întrebări. Ultima perioadă a fost una dificilă pentru ea, motiv pentru care a ales să clarifice situația.

„Urmăritorii mei din social media au izbucnit cu scenarii care mai de care mai îndrăznețe și afirmă că eu sunt acolo. Vă spun sigur că nu sunt! Eu eram la serviciu atunci. Sunt 100% convinsă că în acel material apar Kate Middleton și Prințul William, cu adevărat", a declarat sosia prințesei pentru The Mirror înainte ca prințesa să dea vestea care a îngrozit lumea.

Heidi, în vârstă de 43 de ani, își asumă în mod profesional rolul lui Kate la petreceri, întâlniri și alte evenimente. O imită public pe prințesă și se mândrește cu asemănarea ei și recunoaște că a trecut și ea prin momente tensionate pentru că toată lumea e îngrijorată de sănătatea prințesei.

În timp ce imitarea lui Kate nu este ceva nou pentru Agan, interesul pentru munca ei a atins cote maxime în martie 2024, când imaginile cu Kate vizitând magazinul Windsor Farm Shop împreună cu prințul William au stârnit interesul.

Alimentând teoriile conspirației din ultima perioadă despre sănătatea și locul unde se afla prințesa, unii utilizatori de social media i-au adresat lui Agan întrebări care au deranjat-o. „Cât de mult ai fost plătită pentru că te-ai prefăcut că ești ea la piața fermierilor?", a comentat un utilizator de pe Instagram la un instantaneu Instagram din martie 2024 încărcat de Agan.

După ce clienții unui restaurant unde lucra au fost uimiți de asemănarea dintre cele două femei, Agan a devenit o sosie profesionistă în 2012. „Am fost foarte norocoasă cu felul în care au decurs lucrurile și probabil că nu aș fi ajuns niciodată în acest domeniu de activitate dacă nu aș fi fost chelneriță în primul rând. Clienții au fost cei care m-au determinat să fiu o sosie a lui Kate", a declarat Agan pentru Business Insider în mai 2017.

Agan nu se bazează doar pe asemănarea ei fizică cu Kate, ci a lucrat și pentru a-i reproduce manierele. „A trebuit să mă uit atent la modul în care Kate vorbește și se comportă. Sunt mereu atentă la modul în care vorbește. Cred că toate sosiile își studiază îndeaproape subiecții. Ea își mușcă uneori buza, nu sunt sigură dacă asta se întâmplă când este nervoasă sau ce", a declarat ea pentru Mirror în martie 2024.

Agan a adăugat că petrece „ore întregi" pregătindu-se pentru fiecare apariție în rolul lui Kate. „Părul ei este incredibil de dificil de recreat, pentru că are o coafură grozavă", a explicat ea, potrivit retetesivedete.ro.

În timp ce Heidi împărtășește adesea fotografii cu Simon Watkinson, sosia lui William, soțul ei din viața reală este pictorul și decoratorul Russell Agan. Cei doi au doi copii, un băiat Blake și o fiică, Abigail.

loading...
PUTETI CITI SI...