Centralizeză datele de prezență ale angajaților cu un software pontaj

Postat la: 28.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Centralizeză datele de prezență ale angajaților cu un software pontaj

Într-o companie de mari dimensiuni, gestionarea proceselor de HR poate fi dificilă. Soluții precum software pontaj și portal HR au rolul de a le eficientiza, pentru a exista un flux optim al acestora. Centralizarea pontajului este una dintre sarcinile importante din orice organizație, și implică deseori procese repetitive și consumatoare de timp. Având la îndemână un software pontaj, poți colecta rapid informațiile despre orele lucrate și ai o vedere de ansamblu precisă asupra lor. De asemenea, utilizând un portal HR, angajații își pot gestiona singuri datele de pontaj.

Cum te ajută un software pontaj?

Dacă dorești să gestionezi în format electronic informațiile despre orele lucrate de angajați, poți face acest lucru cu un software pontaj. Sistemul te ajută să centralizezi datele de prezență ale angajaților într-un singur loc, chiar dacă ai mai multe puncte de lucru în companie. De asemenea, softul poate prelua ușor pontajul angajaților care lucrează de acasă, prin intermediul unui portal HR. În acest fel, ai acces rapid la informațiile necesare despre activitatea angajaților, cum ar fi orele lucrate, concediile, orele suplimentare efectuate, sau absențele. Prin urmare, calculul de salarii este eficientizat, deoarece ai la îndemână informații precise despre timpul lucrat de fiecare angajat în parte.

Ce acțiuni pot fi efectuate într-un portal HR?

Alături de un software pontaj, o altă funcționalitate foarte utilă într-o organizație este un portal HR. Această soluție self-service permite angajaților să efectueze operațiuni precum: gestionarea pontajului, solicitarea unor zile de concediu, gestionarea delegațiilor, vizualizarea datelor personale, vizualizarea fluturașilor de salariu, și permite accesul la documente importante din cadrul organizației: organigrama companiei, regulamente interne, beneficii, și nu numai.

Aceste acțiuni pot fi realizate de către angajați printr-un portal HR intuitiv și configurabil, care poate fi accesat oricând și oriunde s-ar afla. Funcționalitatea permite gestionarea unor procese importante și obținerea unor informații fără să mai fie necesară interacțiunea cu departamentul de resurse umane.

Soluții software eficiente

Atât un software pontaj, cât și un portal HR sunt soluții care îmbunătățesc semnficativ eficiența proceselor de resurse umane. Astfel, timpul și resursele care ar fi fost necesare pentru activitățile menționate anterior pot fi direcționate către alte proiecte și sarcini importante.

Minimizarea erorilor umane

Cu un software pontaj, care te ajută să centralizezi datele de prezență ale angajaților, erorile umane sunt reduse semnificativ. Atunci când pontajul este gestionat manual, există un risc major să apară anumite erori, din cauza unui volum mare de muncă, care poate cauza oboseală și stres. Cu ajutorul unui software pontaj, datele obținute sunt mult mai precise, erorile umane fiind minimizate.

Flexibilitatea sistemului

Un software pontaj performant este flexibil, ceea ce îl face ușor de adaptat nevoilor companiei tale. Acesta poate fi personalizat pentru a răspunde cerințelor specifice ale afacerii tale, astfel încât să îl poți utiliza și pentru anumite situații particulare în ceea ce privește programul de lucru.

Soluțiile digitale de la UCMS by AROBS îți sprijină dezvoltarea companiei

Dacă îți dorești ca și compania ta să beneficieze de avantajele aduse de un software pontaj și de un portal HR, descoperă soluțiile digitale dezvoltate de UCMS by AROBS. Acestea eficientizează activitatea companiei tale, minimizează birocrația și te ajută să economisești timp și resurse materiale.

True HR și dp-Payroll sunt cele două sisteme majore dezvoltate de UCMS by AROBS, fiecare având în componență câte 19 funcționalități distincte. Pentru a afla mai multe despre cum îți pot sprijini activitatea, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la numărul de telefon 0738 822 537.

loading...
PUTETI CITI SI...