Cazul de canibalism care a îngrozit Spania: Un bărbat acuzat de uciderea şi tranşarea mamei sale a primit 15 ani de închisoare

Postat la: 16.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Cazul de canibalism care a îngrozit Spania: Un bărbat acuzat de uciderea şi tranşarea mamei sale a primit 15 ani de închisoare

Un bărbat din Spania a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce şi-a ucis mama şi a mâncat bucăţi din corpul ei, informează BBC.

Alberto Sanchez Gomez, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat în 2019, când poliţia a găsit părţi din trupul femeii în locuinţa ei, iar unele se aflau depozitate în caserole. Instanţa spaniolă a respins argumentele expuse de Gomez, potrivit cărora acesta a trăit un episod psihotic în timpul crimei. Acum, tânărul va ispăşi 15 ani pentru crimă şi încă cinci luni pentru profanarea unui cadavru. Totodată, Alberto Sanchez Gomez trebuie să-i plătească fratelui său 60.000 de euro drept compensaţii.

Poliţia spaniolă a ajuns la apartamentul femeii din Madrid în februarie 2019, după ce o prietenă a acesteia a sunat spunând că este îngrijorată în privinţa ei. În timpul procesului, instanţa a auzit că Gomez, atunci în vârstă de 26 de ani, şi-a strangulat mama în timpul unei dispute. Ulterior, acesta i-a tranşat trupul şi a consumat părţi din el în următoarele două săptămâni, hrănindu-şi şi câinele cu carne umană. Presa spaniolă a scris că tânărul era cunoscut poliţiei şi mai fusese violent faţă de mama sa în trecut. În momentul arestării, Gomez încălcase un ordin de restricţie.

loading...
PUTETI CITI SI...