Carnea crescută în laborator dezvoltă cancer la om. Liniile de celule imortalizate folosite in tehnologie provoacă mutatii grave!

Postat la: 21.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Carnea crescută în laborator dezvoltă cancer la om. Liniile de celule imortalizate folosite in tehnologie provoacă mutatii grave!

Carnea cultivată în laborator a fost prezentată de elitele globaliste ca fiind alimentul viitorului care nu afectează clima. Cu toate acestea, același aliment poate provoca cancer prin intermediul liniilor de celule imortalizate folosite la fabricarea sa.

Raw Egg Nationalist (REN) a făcut lumină asupra acestei probleme într-un articol din 17 februarie pentru National Pulse, citând un articol din Bloomberg despre acest subiect. Articolul din 7 februarie al lui Joe Fassler, redactor colaborator al Bloomberg, a explicat de ce companiile producătoare de carne falsă folosesc linii de celule imortalizate pentru produsele lor.

"Celulele normale de carne nu continuă să se dividă la nesfârșit. Pentru ca culturile de celule să crească la rate suficient de mari pentru a alimenta o afacere, mai multe companii ... folosesc în liniște ceea ce se numește celule imortalizate, ceva ce majoritatea oamenilor nu au mâncat niciodată în mod intenționat", a scris Fassler.

În timp ce liniile de celule imortalizate "sunt un element de bază al cercetării medicale", Fassler a menționat că acestea sunt, din punct de vedere tehnic, precanceroase și pot fi pe deplin canceroase uneori.

"Problema este că materialele folosite pentru a face produsul - "linii de celule imortalizate" - se reproduc pentru totdeauna, la fel ca și cancerul. Ceea ce înseamnă, de fapt, că ele sunt cancer. Tipii din industrie sunt "încrezători" că consumul unor astfel de produse nu prezintă niciun risc. Dar nu este greu de înțeles, chiar dacă produsele sunt 'dovedite' sigure, cum ar putea fi oamenii descurajați de gândul că mănâncă o tumoare glorificată."

Potrivit REN, pericolele pe care le prezintă carnea falsă produsă cu ajutorul unor linii celulare imortalizate provin din faptul că nu sunt încă disponibile date privind siguranța pe termen lung a consumului acesteia. Fassler a precizat că celulele imortalizate din aceste produse se pot multiplica la nesfârșit dacă sunt plasate în condiții adecvate.

"Acest lucru aduce cu sine siguranță, dar și preocupări legate de imagine", a scris el.

Pentru a susține punctul de vedere al lui Fassler, REN a citat un caz în care primarul orașului New York, Eric Adams - un vegan - a participat la un eveniment VIP sponsorizat de producătorul de somon de cultură Wildtype. În timp ce mai mulți participanți s-au bucurat de degustarea somonului de cultură, Adams s-a scuzat și a părăsit evenimentul fără să ia nici măcar o îmbucătură din peștele fals.

În afară de faptul că celulele nemuritoare din carnea crescută în laborator sunt posibile substanțe cancerigene, ingredientele din aceste produse care sunt menite să imite gustul și textura celor reale pot cauza, de asemenea, probleme de sănătate. Children's Health Defense (CHD) a prezentat un raport pe această temă în septembrie 2022, analizând cu atenție produsele din carne falsă de la firma Impossible Foods, cu sediul în California.

Grupul pentru libertatea sănătății a citat un studiu realizat de companie care a implicat șobolani hrăniți cu Impossible Burger. Cercetarea a fost făcută pornind de la ipoteza că produsele din carne falsă ar avea un impact minim, dacă nu chiar niciunul. Însă concluziile studiului au ieșit altfel.

Studiul a constatat că leghemoglobina din soia (SLH) a provocat "modificări inexplicabile în cadrul biologiei șobolanilor". Șobolanii hrăniți cu SLH au prezentat o creștere inexplicabilă în greutate și modificări ale sângelui care indică apariția inflamației sau a bolilor renale și posibile semne de anemie. SLH, care este derivată din drojdie modificată genetic (GM), este responsabilă pentru faptul că îi conferă hamburgerului Impossible Burger gustul de carne și îl face să sângereze ca și carnea de animal atunci când este tăiat.

Un alt ingredient din Impossible Burger care a cauzat probleme de sănătate este proteina de soia tolerantă la erbicide (HTSP). Impossible Foods a introdus HTSP în rețeta burgerului în 2019 pentru a îmbunătăți textura produsului și pentru a evita glutenul, proteina din grâu pe care unele persoane nu o pot tolera. Drept urmare, burgerii din carne falsă pot conține reziduuri de erbicid glifosat pulverizat pe boabele de soia - care sunt apoi transformate în HTSP.

Testele comandate de grupul de advocacy Moms Across America au confirmat această constatare. Pe baza testelor efectuate la laboratoarele Health Research Institute Laboratories din Iowa, Impossible Burgers aveau un nivel de glifosat de 11,3 părți pe miliard. Acest nivel a fost de 11 ori mai mare decât cel al glifosatului detectat la Beyond Meat Burger, care a folosit ingrediente pe bază de plante care nu au suferit modificări genetice.

loading...
PUTETI CITI SI...