Câine târât cu excavatorul mai mulți kilometri. A fost salvat de șoferii care au blocat utilajul

Postat la: 19.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Câine târât cu excavatorul mai mulți kilometri. A fost salvat de șoferii care au blocat utilajul

Un incident teribil a avut loc vineri dupa-amiaza, pe un drum din Teleorman. Mai mulți șoferi au oprit în trafic un buldoexcavator după ce au văzut cum șoferul acestuia târăște un câine agățat de utilaj.

Minute în șir l-au claxonat șoferii pe conducătorul utilajului. La un moment dat, unul dintre conducătorii auto a depășit excavatorul și s-a poziționat în fața lui, determinândul pe cel care conducea mastodontul să oprească. Câinele era legat cu o sfoară de spatele utilajului și târât efectiv pe caldarâm. Oamenii au sunat la 112, cerând intervenția Poliţiei Animalelor. Unii dintre ei au reușit să filmeze scenele șocante. Şoferul utilajului s-a scuzat spunând că nu știa că animalul este legat de vehicul. Explicația lui nu a fost crezută de cei din jur care i-au cerut să rămână pe loc până la apariţia poliţiei.

Bărbatului care manevra buldoexcavatorul i s-a deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. Câinele a fost preluat de Asociaţia Kola Kariola şi dus la o clinică veterinară pentru îngrijiri. "Le mulțumesc din suflet medicilor care au ramas peste program sa astepte. Vreau sa multumesc reprezentantului Politiei Animalelor Teleorman, cat si celor de la Consiliul Județean Teleorman care au inteles ca locul acestui caine este intr-o clinica veterinara. De asemenea infractorului i s-a deschis dosar penal si va vom tine la curent in legatura cu ancheta", au scris reprezentaţii Kola Kariola pe Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...