Bombă în lumea medicală: 60.000 de oameni de știință cer încetarea vaccinării în masă!

Postat la: 07.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Bombă în lumea medicală: 60.000 de oameni de știință cer încetarea vaccinării în masă!

Comunitatea științifică se pronunță împotriva politicii de sănătate a autorităților: declarația de la Great Barrington (SUA) împotriva injecțiilor masive de ARNm a strâns 870.000 de semnături.

În timp ce președintele francez convoacă un nou Consiliu de Apărare pentru a lupta împotriva răspândirii epidemiei Covid-19, tot mai multe voci se ridică împotriva politicii sanitare nebunești a autorităților de a vaccina din ce în ce mai multe persoane. După cea de-a treia doză de vaccin impusă, sub sancțiunea dezactivării cardului de sănătate! Acum se vorbește despre vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. O decizie care ar fi gravă conform multor medici și cercetători a căror muncă depusă poate fi consultatata AICI.

Efecte secundare grave

Vaccinarea în masă cu un vaccin cu ARN mesager încă experimental a îngrijorat mult timp comunitatea științifică. Începând cu 4 octombrie 2020, trei oameni de știință de nivel înalt (in foto de mai sus), profesorul Martin Kulldorff, profesor de medicină la Universitatea Harvard, biostatistician și epidemiolog, specializat în detectarea și monitorizarea focarelor de boli infecțioase și în evaluarea siguranței vaccinurilor, Dr. Sunetra Gupta, profesor la Universitatea Oxford, epidemiolog specializat în imunologie, dezvoltarea de vaccinuri și modelarea matematică a bolilor infecțioase și Dr. Jay Bhattacharya, profesor la Facultatea de Medicină a Universității Stanford, medic, epidemiolog, economist în domeniul sănătății și expert în politici de sănătate publică, specializat în boli infecțioase și populații vulnerabile, au recomandat o abordare alternativă la Covid-19 în ceea ce a fost numit "Inițiativa pentru siguranța vaccinurilor". Pentru că sunt foarte îngrijorați de efectele secundare ale vaccinării în masă asupra populației.

Declarația de la Great Barrington

Ce recomandă? Protecție "focalizată". Adică, să protejăm cât mai mult posibil persoanele în vârstă, bolnave și fragile și să lăsăm restul să trăiască normal până când societatea va obține imunitatea de grup. Vaccinarea în masă cu ARNm face imposibilă imunitatea de turmă. Unul dintre co-semnatarii inițiali a fost Dr. Simon Thornley, epidemiolog și biostatistician la Universitatea din Auckland. De atunci, Declarația de la Great Barrington a fost semnată de 60.000 de medici și oameni de știință și devine din ce în ce mai cunoscută în întreaga lume. O petiție a strâns până acum 870.000 de semnături de susținere.

"În calitate de epidemiologi de boli infecțioase și oameni de știință în domeniul sănătății publice, suntem îngrijorați de impactul fizic și psihic al politicilor actuale împotriva COVID-19 și recomandăm o abordare alternativă pe care o numim Protecție focalizată", scriu primii trei semnatari.

"Fie că suntem de stânga sau de dreapta și indiferent de țara noastră de origine, ne-am dedicat carierele protejării oamenilor. Politicile actuale de limitare a consumului au efecte dezastruoase asupra sănătății publice pe termen scurt, mediu și lung. Printre consecințe se numără scăderea ratelor de vaccinare în rândul copiilor, creșterea numărului de cazuri de boli cardiovasculare, reducerea depistării posibilelor tipuri de cancer și o deteriorare a sănătății mintale în general.

Acest lucru va duce la o mortalitate excesivă în anii următori, în special în rândul clasei muncitoare și al celor mai tineri. Ținerea copiilor în afara școlii este o mare nedreptate. Menținerea acestor măsuri până când va fi disponibil un vaccin va provoca daune ireparabile. Straturile sociale cele mai puțin privilegiate vor fi cele mai afectate.", se mai scrie in Declarație.

O boală care nu este periculoasă pentru copii

"Din fericire, înțelegerea virusului se îmbunătățește. Știm că vulnerabilitatea la decesul cauzat de COVID-19 este de peste o mie de ori mai mare în rândul persoanelor în vârstă și bolnave decât în rândul tinerilor. Într-adevăr, pentru copii, COVID-19 este mai puțin periculoasă decât multe alte boli, inclusiv gripa.

Pe măsură ce imunitatea crește în rândul populației, riscul de infectare scade pentru toată lumea, inclusiv pentru cei mai vulnerabili. Știm că toate populațiile vor ajunge în cele din urmă la imunitatea de grup, punctul în care numărul de noi infecții este stabil, și că acest proces poate fi însoțit de (dar nu depinde de) disponibilitatea unui vaccin. Prin urmare, obiectivul nostru ar trebui să fie reducerea la minimum a mortalității și a daunelor pentru societate până la obținerea imunității de turmă.

O abordare plină de compasiune, bazată pe raportul risc-beneficiu, este de a permite celor care au cele mai mici șanse de a muri din cauza virusului să își trăiască viața în mod normal, astfel încât să își dezvolte imunitatea prin infecții naturale, protejându-i în același timp pe cei care au cele mai mari șanse de a muri. Noi numim acest lucru protecție focalizată.", se mentioneaza in document.

În aer liber mai degrabă decât în interior

"Adoptarea unor măsuri de protecție a celor mai vulnerabili ar trebui să fie obiectivul central al răspunsurilor de sănătate publică la COVID-19. De exemplu, în căminele pentru persoane în vârstă ar trebui să fie angajat personal care a dobândit imunitatea și care testează frecvent alți membri ai personalului și vizitatori. În plus, fluctuația personalului ar trebui să fie cât mai mică posibil. Pensionarilor care locuiesc la domiciliu ar trebui să li se livreze cumpărăturile la domiciliu. Atunci când este posibil, aceștia ar trebui să se întâlnească cu rudele în aer liber, mai degrabă decât în interior. Poate fi pusă în aplicare o listă cuprinzătoare și detaliată de măsuri, inclusiv abordări pentru gospodăriile multigeneraționale. Acest lucru ține în mare măsură de capacitatea și prerogativele profesioniștilor din domeniul sănătății publice.

Celor care nu sunt vulnerabili ar trebui să li se permită imediat să își reia viața normală. Măsuri simple de igienă, cum ar fi spălarea mâinilor și rămânerea acasă în caz de îmbolnăvire, ar trebui să fie practicate de toată lumea pentru a reduce pragul de imunitate de grup. Școlile și universitățile ar trebui să se redeschidă pentru predarea față în față. Activitățile extracurriculare, cum ar fi sporturile, ar trebui reluate. Tinerii adulți tineri cu risc scăzut ar trebui să lucreze în mod normal, mai degrabă decât de la domiciliu. Restaurantele și magazinele ar trebui să se deschidă. Artele, muzica, sportul și alte activități culturale ar trebui să fie reluate. Cei care prezintă un risc mai mare pot participa, dacă doresc, în timp ce societatea în ansamblu beneficiază de protecția oferită celor mai vulnerabili de către cei care au acumulat imunitatea de grup.", mai spun oamenii de stiinta in Declaratia lor.

Reseau Intenational

loading...
PUTETI CITI SI...