Bill Gates vrea o nouă generație de "vaccinuri inteligente" pentru viitoarele pandemii!

Postat la: 11.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Bill Gates vrea o nouă generație de

Miliardarul Bill Gates a recunoscut intr-un interviu recent că actualele injecții anti-COVID nu sunt eficiente. Fata in fata cu politicianul britanic Jeremy Hunt, șeful Comisiei de Sănătate din Camera Comunelor, Gates a vorbit despre numeroasele subiecte dezbătute la summit-ul COP26 de la Glasgow pentru combaterea schimbării climatice, dar si despre o noua generatie de vccinuri pentru  viitoarele pandemii.

Mogulul a recunoscut în fața lui Hunt că "nu avem vaccinuri care sa împiedice transmiterea bolii", ulterior adăugând: "Avem vaccinuri care te ajută la sănătate, dar reduc foarte puțin răspândirea". Miliardarul cu veleități sanitare a conchis: "Avem nevoie de un nou mod de a fabrica vaccinurile. Gates a mai subliniat importanța cenzurării a ceea ce a numit "informațiile false" despre noul coronavirus și vaccinuri, care au condus la "ezitarea la vaccinare și de a purta mască". Miliardarul a cerut guvernelor lumii să își intensifice controlul asupra conținutului de pe rețelele de socializare, criticând unele platforme, printre care Facebook, că au fost "puțin lente în luarea acestor decizii."

"Guvernele vor trebui să se pronunțe în privința teoriilor conspiraționiste: trebuie ele să fie verificate de terți. Trebuie să se intervină pentru a le încetini răspândirea. Ziarele care promoveaza asa ceva, sau televiziunile care in showurile lor spun asa ceva trebuie obligate sa expuna si un punct de vedere diametral opus", a mai spus Gates, dar care nu a mentionat deloc ca si tv-urile si ziarele platite sa promoveze vaccinarea in masa, obligatorie, si certificatele verzi ar trebui la randul lor sa faca publice si puncte de vedere diametral opuse.

Gates a cerut organismelor internaționale să stabilească programe de supraveghere medicală și de a începe să se antreneze pentru a răspunde la posibile amenințări biologice prin "simulări patogene", pentru viitoarele pandemii. El a cerut formarea unei "forțe de intervenție pandemice a OMS", care să realizeze simulări de atacuri bioteroriste pe aeroporturi. De asemenea, OMS ar putea deveni acea guvernanță mondială pe Sanatate despre care s-a vorbit si la Bruxelles. Avand la dispozitie si mijloace coercitive nu numai de prevenire.

"Forța de intervenție a OMS ar avea nevoie de zeci de miliarde de dolari, investiții din partea comunității internaționale, pentru a pregăti omenirea în fața unor arme bioteroriste", a spus Gates. "Aceasta ar trebui să fie o prioritate, alocațiile acestea ar trebui să fie făcute anul viitor." In acelasi context legat de viitoarele pandemii, Gates a vorbit si despre noi metode de fabricare a vaccinurilor, de generația a doua, asa numitele "vaccinuri inteligente" (smart vaccines) neexplicand insa la ce fel de "inteligenta" se refera si ce vor face acestea exact in organismul uman.

VIDEO AICI:

loading...
PUTETI CITI SI...