Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei

Postat la: 18.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei

Baba Vanga este renumită pentru serie sa de previziuni, unele dintre ele extrem de tulburătoare. Multe dintre acestea au fost consemnate de presă încă din timpul vieții ei. Chiar și după moartea sa în 1996, numele și influența sa persistă, fiind adesea invocat când vine vorba de capacitatea de a vedea în viitor.

Previziunile sale au ajuns să aibă o influență considerabilă, cu unele dintre ele dovedindu-se a fi surprinzător de precise, inclusiv în ceea ce privește pandemia de Covid și tragicul eveniment din 11 septembrie. Clarvăzătoarea Baba Vanga, care a lăsat previziuni până în anul 5079, când a spus că lumea se va sfârși, anul 2024 va veni cu o perioadă „neagră" pentru omenire. Conform bulgăroaicei, sunt așteptate atacuri teroriste în Europa, atacuri biologice, dar și izbucnirea celui de-al treilea război mondial. Orientul Mijlociu este mai tensionat ca niciodată, mai ales după atacul lansat de Iran asupra Israelului în urmă cu câteva zile, ca răspuns la bombardarea ambasadei Iranului de la Damasc și omorârea generalilor „de vază" iranieni de către Israel.

Clarvăzătoarea ar fi avertizat și cu privire la un posibil „război biologic" întâmpinat de „o țară majoră". Trimiterea de drone sinucigașe și rachete de către Iran a fost în mare parte interceptată de avioanele SUA și Marea Britanie, însă pe măsură ce tensiunile cresc, discuțiile despre un al treilea război mondial circulă pe social media, în timp ce liderii lumii rămân în alertă maximă.

În timp ce Vestul a îndemnat la o abordare mai calmă în statul evreu, președintele Comitetului pentru Securitate Națională al Parlamentului Iranian, Abolfazl Amoue, a declarat că Iranul este „pregătit să folosească o armă pe care nu am folosit-o niciodată" dacă Israelul răspunde mai departe, astfel că previziunile celebrei Baba Vanga par din ce în ce mai plauzibile și cu siguranță sunt terifiante, chiar și pentru sceptici.

Renumitul astrolog francez Nostradamus a prezis și el începerea celui de-al Treilea Război Mondial, iar veștile nu sunt deloc bune. Conform acestuia, totul se va întâmpla în momentul în care va „arde cetatea lui Dumnezeu". Dacă ne raportăm istoric, în perioada lui Nostradamus, "cetatea lui Dumnezeu" poate fi considerat Ierusalimul. „În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare; Doi frați sfâșiați de haos în timp ce cetatea rezista; Marele lider va ceda; Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde", sunt cuvintele lăsate de Nostradamus, care par să se potrivească cu contextul actual.

loading...
PUTETI CITI SI...