Bătaie la Diversitate: Transsexualii din Londra au atacat feministele!

Postat la: 29.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Bătaie la Diversitate: Transsexualii din Londra au atacat feministele!

Două mulțimi opuse de activiști de gen s-au ciocnit ieri, după ce protestatari transsexuali mascați, care purtau bannere pe care scria "înarmează copiii trans", au descins la un eveniment pentru drepturile femeilor găzduit de Kellie-Jay Keen, o militantă anti-trans, notează Daily Mail.

Evenimentul "Lăsați femeile să vorbească" din Hyde Park din Londra a fost perturbat în timp ce demonstranții și contramanifestanții au încercat să își exprime opiniile opuse. Poliția a imobilizat persoane la fața locului după izbucnirea violențelor, iar polițiștii au confirmat ulterior că au efectuat trei arestări.

Mai mulți activiști pentru drepturile trans au fost fotografiați purtând bannere pe care erau afișate sloganuri precum "Bucuria trans va supraviețui mai mult decât voi toți", notează Activenews.

Demonstranții de la evenimentul Let Women Speak au purtat, de asemenea, pancarte colorate pe care erau inscripționate mesaje precum 'Lesbienelor nu le plac ****** și 'Nu mai mințiți copiii'.

Un grup mare de activiști trans s-au confruntat cu demonstranții pentru drepturile femeilor, scandând: "Gunoaie faciste, plecați de pe străzile noastre".

Într-o înregistrare video, doamna Keen, cunoscută și sub numele de Posie Parker, poate fi văzută dansând în timp ce colegele ei de demonstrație o numesc 'legendă'.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: "Poliția este prezentă și se implică în mai multe grupuri de protestatari în Hyde Park, iar un plan de menținere a ordinii polițienești proporționale este în vigoare".

loading...
PUTETI CITI SI...