Avocatul Gheorghe Piperea anunta o actiune la CJUE pentru obligarea EMA sa publice studiile clinice pentru autorizarea vaccinurilor anti-Covid!

Postat la: 04.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Avocatul Gheorghe Piperea anunta o actiune la CJUE pentru obligarea EMA sa publice studiile clinice pentru autorizarea vaccinurilor anti-Covid!

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea, specializat intre altele si in drept european, a anuntat pe pagina sa de facebook ca a facut o actiune la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, alaturi de alti 20 de avocati, ca sa oblige Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) sa publice studiile clinice care au stat la baza aprobarii vaccinurilor anti-Covid. Reamintim ca aceste studii, ca si contractele cu companiile producatoare, au fost secretizate.

"Precizez că pregătesc, împreună cu 20 de avocați europeni, o acțiune la CJUE în care o să cer obligarea Autorității Europene a Medicamentului să facă publice studiile clinice și rapoartele științifice care au determinat AEM să autorizeze minunatele seruri, după ce frau van der Leyen, președintele CE, pre-cumpărase 1,8 miliarde de doze. Când CJUE a dispus publicarea rapoartelor 'științifice' utilizate de Monsanto pentru prelungirea autorizației erbicidului său cancerigen, 'Round Up', s-a descoperit că a fost cea mai mare fraudă, cel mai mare gunoi 'științific' din istorie. Cel mai abject conflict de interese - chimiștii, biologii și medicii plătiți au scris 53 de rapoarte 'științifice' - toate mincinoase, toate cu ținta precisă de a torpila raportul din 2015 al Centrului Internațional al Cancerului din Paris (structură a OMS), care demonstra riscul cancerigen al 'Round Up'. Tribunalele americane au confirmat, ulterior, raportul francez, obligând Monsanto la miliarde de dolari despăgubiri, pentru că a ucis oameni prin îmbolnăvire de cancer. Cred că treaba cu Pfizer o să o depășească."

Ieri, France Soir a publicat o ancheta din British Medical Journal care arata frauda imensa in studiile clinice de autorizare de catre FDA a vaccinului Pfizer anti-Covid (textul se poate consulta AICI.)

loading...
PUTETI CITI SI...