Ana Maria Păcuraru îl aduce pe Tucker Carlson la București. Cozmin Gușă, invitat special, în cadrul unui interviu-eveniment

Postat la: 21.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Ana Maria Păcuraru îl aduce pe Tucker Carlson la București. Cozmin Gușă, invitat special, în cadrul unui interviu-eveniment

Jurnalistul Ana Maria Păcuraru, coordonatorul Departamentului Externe al postului de televiziune Realitatea Plus, pregătește un interviu cu celebrul Tucker Carlson, fost prezentator TV la Fox News, anunță site-ul Realitatea.net.

Într-o scurtă înregistrare a dialogului ei cu celebrul moderator american mărturisește că știe că Tucker Carlson va fi prezent în România pentru un interviu cu Cozmin Gușă, care și-a anunțat recent candidatura la președinția României. Moderatorul american are a reușit să adune aproape un milliard de telespectatori după interviul cu Vladimir Putin.

Tucker Carlson va sosi, în curând, în România, pentru materializarea interviului-eveniment, mai anunță site-ul Realitatea. Carlson a mai vizitat țara noastră în vara lui 2023, la scurt timp după ce a părăsit postul american Fox News, când a realizat un interviu cu Andrew Tate. Sursele de presă susțin că a încercat să facă un interviu și cu actualul premier, dar n-a găsit calea de legătură cu staff-ul acestuia.

loading...
PUTETI CITI SI...