A mers la prostituate și și-a găsit soția cu un client: Și ea a aflat ca soțul urma s-o înșele. El a ucis-o, apoi s-a omorât cu aceeași armă!

Postat la: 01.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

A mers la prostituate și și-a găsit soția cu un client: Și ea a aflat ca soțul urma s-o înșele. El a ucis-o, apoi s-a omorât cu aceeași armă!

După mai multe pahare consumate cu un prieten, un român stabilit în Italia a mers la prostituate. Aici a dat chiar peste soția lui, în timp ce încerca să ademenească un client. Socul a fost reciproc, intrucat si sotia sa a aflat astfel ca sotul ei urma s-o insele cu o colega de a ei.

Un cetățean italian în vârstă de 32 de ani a fost condamnat zilele trecute la trei ani de închisoare de o instanță din Roma, pentru tâlhărie, răpire şi alte violenţe. Infracțiunea pentru care va ajunge după gratii are legătură cu o întâmplare halucinantă petrecută în 2019. Italianul s-a împrietenit cu un coleg român de muncă de aceeași vârstă. Cei doi, domiciliați în Frosinone, localitate situată la aproximativ 100 de kilometri sud de Roma, au ieșit la un bar din oraș, intr-o seară. După de s-au cinstit cu mai multe pahare, cei doi au decis să meargă la prostituate, unde românul a dat chiar peste soția lui, chiar în timp ce încerca să ademenească un client.

A apucat-o pe păr și a târât-o la mașină, unde a lovit-o cu pumnii și picioarele, potrivit Frosinone Web. Un polițist a trecut prin zonă și a reușit să o scape pe femeie de furia bărbatului. Atât românul, cât și prietenul său au fost arestaţi şi anchetaţi pentru răpire, tâlhărie şi alte violenţe, după ce i-ar fi smuls femeii şi geanta din mână. Cei doi au fost trimiși în judecată în stare de libertate. În timpul procesului, românul s-a întors în țară împreună cu soția lui. La scurt timp, în timpul unui conflict, a împușcat-o mortal pe femeie. Ulterior și-a pus și el capăt zilelor folosind aceeași armă. Procesul a continuat doar cu cetățeanul italian acuzat și s-a terminat recent prin condamnarea acestuia.

loading...
PUTETI CITI SI...