Virginia Ruzici: "Mihaela Buzărnescu a fost prea intimidată, ea nu are o experienţă de mari evenimente"

Postat la: 21.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Virginia Ruzici:

Virginia Ruzici a declarat că Mihaela Buzărnescu nu are o experienţă de mari evenimente şi, din acest motiv, a fost intimidată în meciul cu Caroline Garcia.

"Mi se apre logic scorul de astăzi, Simona a jucat excelent, deşi Mladenovic a început meciul foarte bine. În ceea ce o priveşte pe Mihaela, mi s-a părut că a fost puţin prea intimidată. Este clar că nu are o experienţă de mari evenimente la acest nivel, cu multă presă, televiziune din toate părţile şi în faţa unei Caroline Garcia care a lovit mingea cu toată forţa şi cu multă, multă încredere şi multă determinare, A fost foarte greu pentru pentru ea, a fost depăşită de viteza şi forţa adversarei.

A fost bine pentru jucătoarele noastre că s-au simţit susţinute, acum să vedem, mâine este o altă zi. Cred că Simona care conduce această echipă, este liderul echipei, joacă cu multă încredere, încearcă să tragă echipa la fel de sus ca şi ea dacă se poate. Cred că va intra cu încredere contra Carolinei Garcia, pe care o cunoaşte foarte bine. Iar în celălalt meci de simplu nu ştiu cine va juca, nici la o echipă, nici la cealaltă. Nu aş fi vrut să fiu la o asemenea alegere, dificilă şi pentru echipa noastră de a o alege ori pe Mihaela, ori pe Irina, ori chiar pe Monica Niculescu. Vom vedea. Acelaşi lucru este valabil şi în echipa Franţei, se poate auzi ideea de a o băga pe Alize Cornet, dar eu personal nu ştiu nimic", a declarat Ruzici, la Digi Sport, potrivit News.ro.

Programul confruntării dintre Franța și România:

Au avut loc sâmbătă:

Kristina Mladenovic vs Simona Halep 3-6, 1-6

Caroline Garcia vs Mihaela Buzărnescu 6-3, 6-3

Vor avea loc duminică, de la ora 14:00:

Caroline Garcia vs Simona Halep

Kristina Mladenovic vs Mihaela Buzărnescu

Caroline Garcia / Kristina Mladenovic vs Irina Begu / Monica Niculescu

Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia - Belarus, scor 1-1 după prima zi.

loading...
PUTETI CITI SI...