Veste uriasa data de Darren Cahill: "Simona Halep nu mai are nicio problema!"

Postat la: 19.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Veste uriasa data de Darren Cahill:

Darren Cahill continua sa aiba o relatie strânsa cu Simona Halep, desi au încheiat, în mod oficial, colaborarea începuta în 2015. Astfel, tehnicianul australian este la curent cu nivelul de pregatire al numarului 1 WTA, dar si cu problemele de sanatate.

Darren Cahill a postat un mesaj pe Instagram în cadrul caruia a dezvaluit ca Simona Halep a depasit problemele de sanatate care au facut-o sa rateze finalul sezonului 2018. "Din câte stiu, Simona nu mai are nicio problema si se antreneaza la suta la suta. Însa eu nu mai sunt acolo, iar ea are oameni grozavi care se ocupa de aceste lucruri", e mesajul transmis de Darren Cahill.

Halep s-a accidentat la spate înaintea turneului de la Wuhan, în septembrie, si a fost diagnosticata cu hernie de disc. Românca a abandonat la Beijing în primul tur, s-a retras de la Moscova si a zburat la Singapore cu speranta ca accidentarea îi va permite sa joace totusi la Turneul Campioanelor, dar ulterior a anuntat ca se retrage din turneu.

Numarul 1 WTA a avut în 2018 cel mai bun sezon al carierei, câstigând în cele din urma primul sau titlu de Grand Slam, la Roland Garros, dupa încercari nereusite tot la Paris (2014) si la Australian Open (2018). Pe lânga titlul de la Roland Garros, românca a mai câstigat turneele de la Shenzhen si Montreal, jucând si finale la Australian Open, Roma si Cincinnati.

Simona Halep a devenit lider în clasamentul WTA pentru prima oara în octombrie 2017 si l-a petrecut aproape integral pe 2018 pe prima pozitie mondiala. Halep (27 ani) încheie anul cu un bilant de 46 de victorii si 11 înfrângeri si va fi pentru al doilea an consecutiv pe primul loc la final de sezon.

loading...
PUTETI CITI SI...