Verdictul lui Ion Craciunescu dupa arbitrajul controversat de la FCSB - U Craiova

Postat la: 25.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Verdictul lui Ion Craciunescu dupa arbitrajul controversat de la FCSB - U Craiova

Ion Craciunescu a analizat cele mai controversate faze de arbitraj de la meciul dintre FCSB si U Craiova, dupa ce oltenii au sustinut ca au fost dezavantajati de brigada condusa de Marius Avram.

In opinia lui Craciunescu, penaltiul din care FCSB a marcat golul de 3-2 a fost acordat corect. "Da, penalti si eliminare. Tanase o amplifica cu tragerea aceea a picioarelor, nu e vorba de o lupta corp la corp, ci despre o impingere, care se sanctioneaza cu lovitura libera directa. Sigur ca nu e o impingere foarte intensa, dar e o impingere fara doar si poate. A pus mainile pe adversar. Decizie corecta e 11 metri si, pentru ca avea o situatie clara de a inscrie daca nu era impins, decizie corecta este cartonas rosu", a spus Craciunescu la Digi Sport.

In schimb, Craciunescu afirma ca Mihai Balasa de la FCSB trebuia eliminat in repriza a doua. "Balasa nu atinge mingea, nimic, se duce cu talpa pe tibia adversarului. Decizie corecta este rosu. El da galben pentru ca mai consulta pe altii. E smecheria asta acum, noi ne facem ca nu vedem si ii intrebam pe cei de la margine. La un meci ca asta, sa-l dai pe Popa ca arbitru de rezerva...daca se accidenta Avram, intra Popa. Doamne Dumnezeule! Si acum el asteapta de la Popa si de la asistent, pentru ca vorbeste in casca, iar apoi da galben. Deci se duce cu piciorul sus, pe tibie, nu are intensitatea de la Ianis, dar este un atac cu talpa, cu full contact, cu crampoanele pe tibia adversarului", a adaugat Craciunescu.

In ce priveste eliminarea de pe final a lui Dennis Man, Craciunescu a fost de acord cu ea. "Decizia e corecta, pentru ca nu exista impingere cu capul. Cand te duci cu capul spre fata adversarului, chiar daca multi o sa zica ca nu e lovire, ci impingere, e aproape imposibil", a conchis Craciunescu. FCSB a castigat derbiul cu U Craiova cu 3-2 si s-a apropiat la 3 puncte de liderul CFR Cluj.

 

loading...
PUTETI CITI SI...