US Open: Finală neașteptată, după abandonul lui Nadal

Postat la: 08.09.2018 10:54 | Scris de: ZIUA NEWS

US Open: Finală neașteptată, după abandonul lui Nadal

O finală pe jumătate scontată la US OPEN: Juan Martin del Potro, locul 3 ATP, și nu Rafael Nadal, locul 1, îl va întâlni pe Novak Djokovic, locul 6 ATP, în finala de simplu masculin la US Open 2018.

Novak Djokovic s-a calificat în finală după ce a trecut de japonezul Kei Nishikori în minim de seturi, scor 6-2, 6-4, 6-2... Djokovici a câștigat turneul de la US Open în 2011 și 2015. Dacă sârbul va câștiga în ultimul act la openul american, își va însuși cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam din carieră și îl va egala astfel pe Pete Sampras.

Juan Martin Del Potro s-a calificat în finală după ce a beneficiat de abandonul liderului ATP Rafael Nadal, care a acuzat dureri la genunchiul drept. Argentinianul a câştigat un prim set intens şi spectaculos, de o oră şi 9 minute, în care l-a dominat în raliu pe liderul mondial, cu 7-3 în tiebreak, apoi Rafael Nadal a fost împiedicat să mai lupte de dureroasa tendinită de la genunchiul drept. Juan Martin Del Potro, locul 3 ATP, ajunge, astfel, în finală, cu un singur set cedat, în sferturi, în faţa americanului John Isner.

loading...