Universitatea Craiova - FCSB 0-2. Echipa lui Teja și-a asigurat locul 2

Postat la: 06.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Universitatea Craiova - FCSB 0-2. Echipa lui Teja și-a asigurat locul 2

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', într-o partidă din etapa a 8-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Vicecampioana s-a impus prin golurile marcate de Florin Tănase (34 - penalty), după un fault comis de Isaac Donkor asupra lui Florinel Coman, şi Dennis Man (90+5), mingea fiind deviată în propria poartă de acelaşi Donkor. Man a ratat două ocazii bune, în min. 13 şi 60. Universitatea şi-a creat situaţii de gol prin Alexandru Cicâldău (22), Valentin Mihăilă (45, 48) şi Cesar Meza Colli (69).

În min. 52 Donkor şi-a pierdut cunoştinţa după ce mingea şutată de Lucian Filip l-a lovit în cap, dar nigerianul şi-a revenit în urma reacţiei rapide a medicilor echipei craiovene şi a celor de pe ambulanţă. FCSB are trei victorii în acest sezon în faţa Universităţii, cu 3-2 în cele două meciuri de acasă, din sezonul regulat şi play-off, în timp ce Universitatea s-a impus cu 2-1 în meciul de la Craiova din sezonul regulat.

FCSB e neînvinsă de şapte etape, în care a înregistrat cinci victorii şi două egaluri. Universitatea a suferit al treilea eşec din play-off şi primul acasă.

Universitatea Craiova - FCSB 0-2 (0-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Florin Tănase (34 - penalty), Dennis Man (90+5).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

loading...
PUTETI CITI SI...