Simona Halep ia pauză până la sezonul pe zgură şi a găsit cauza rezultatelor slabe din ultimul timp: "Nu a fost o perioadă prea reuşită"

Postat la: 29.03.2018 09:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Simona Halep ia pauză până la sezonul pe zgură şi a găsit cauza rezultatelor slabe din ultimul timp:

Simona Halep (1 WTA) a revenit în ţară după eliminarea de la Miami. Liderul mondial a terminat sezonul pe hard şi va lua o pauză până să mai joace la un turneu. Simona va intra din nou pe zgură şi spune că nu are nicio teamă în privinţa punctelor pe care le are de apărat, peste 3.000.

Halep e conştientă că nu a avut un sezon prea reuşit pe hard, scrie prosport.ro. Simona ia pauză până la sezonul pe zgură şi a găsit cauza rezultatelor slabe din ultimul timp: "Nu a fost o perioadă prea reuşită" "Nu a fost o perioadă prea reuşită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine.

Abia aştept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic şi să joc ceea ce ştiu eu să joc", a declarat constănţeanca de 26 de ani.

loading...