Simona Halep și Darren Cahill își petrec vacanța împreună la schi în Austria

Postat la: 21.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Simona Halep și Darren Cahill își petrec vacanța împreună la schi în Austria

Simona a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de fostul său antrenor într-o stațiune de schi din Austria. Alături de fotografie, Halep a scrie că 'Să câștigi este important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna'.

Și Cahill a postat o fotografie realizată pe pârtia de schi. În imagine se pot vedea doar vârfurile clăparilor și un pahar de ciocolată caldă în zăpadă. Alături de fotografie fostul antrenor al numărului 1 mondial a scris #viață bună și #prieteni buni. Vacanța Simonei vine la scurt timp după ce s-a aflat că nu s-a înscris la turneul de la Shenzhen (30 decembrie - 5 ianuarie), la care este deţinătoarea trofeului, atât la simplu, cât şi la dublu. Potrivit tennis.life, Halep va evolua săptămâna următoare (din 7 ianuarie), la Sydney, turneu de categorie Premier.

Simona Halep și Darren Cahill nu vor mai colabora din următorul sezon. Anunțul a fost făcut de antrenorul româncei, care a spus că parteneriatul a ajuns la final din cauza unor motive personale. Simona a hotărât să nu angajeze un antrenor în perioada următoare, dorind să participe pe cont propriu la câteva turnee, în startul sezonului 2019.

loading...
PUTETI CITI SI...