Simona Halep este obligată să participe la turneul de la Moscova

Postat la: 26.09.2018 12:59 | Scris de: ZIUA NEWS

Simona Halep este obligată să participe la turneul de la Moscova

Turneul de la Moscova se desfăşoară chiar în săptămâna dinaintea Turneului Campioanelor, dar Simona Halep s-a hotărât să participe la competiţia de pe pământ rusesc.

Hotârărea ei a luat prin surprindere, dar are o bază întemeiată: risca o amendă consistentă din partea WTA. "Mi-am câştigat primul titlu acolo, la Moscova, în 2013, astfel că turneul deţine un loc special în inima mea. Aştept cu nerăbdare să mai concurez în faţa fanilor uimitori de acolo", a spus Halep, conform site-ului oficial al turneului. Dar, adevăratul motiv pentru care a cerut un wild card e că sportivele din Top 10 sunt obligate să participe în fiecare an la două competiţii de categoria Premier.

Simona are doar unul de acest gen, cel de la Stuttgart, iar întrecerea de la Moscova era singura rămasă în calendar. Dacă nu se înscria la turneul de la Moscova, Halep risca o amendă consistentă, dar suma urma să fie stabilită ulterior. Turneul de la Moscova se va juca în perioada 15 -20 octombrie, iar Turneul Campioanelor va începe la data de 21 octombrie.

 

loading...